kızlar acaip acıktım fırında kızartma yapmaya gidiyorum üstüne de sarımsaklı yoğurt nan yoldan cıkardınız beni 🙂)normalde taze fasulye yapacaktım ben..,iyi akşamlar
gülkurusu maden suyu içiyor musun? Ben geçen 3 gün falan içmemiştim sabaha karşı yatakta çığlık attım resmen kramp girdi. Yeniden içmeye başladım şimdi olmuyor. Öncesinde de kramp olmamıştı hiç ben de maden suyuna bağlıyorum. Bana o iyi geliyor sanırım. Hergün 1 şişe içiyorum
bizimde bu cumartesi kontrolümüz var bende doğum paketini falan konuşacam odaları falanda gezmek istiyorum kapı süsü yapıyorlarmı, hasta bezi veriyorlarmı falan bunları sorayım
gülkurusu maden suyu içiyor musun? Ben geçen 3 gün falan içmemiştim sabaha karşı yatakta çığlık attım resmen kramp girdi. Yeniden içmeye başladım şimdi olmuyor. Öncesinde de kramp olmamıştı hiç ben de maden suyuna bağlıyorum. Bana o iyi geliyor sanırım. Hergün 1 şişe içiyorum
evet canım olmuşken şekerlerı de kırmızı beyaz olsun dedım. çilek kızım gelıyo benım kırmızı çileğim. offfff dayanamıyom artık çok istiyom kucagıma konsun bitsın bu hasret