BEBİŞ Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #141 selam kızlar bebişiniz geldi kuyruğunuzdayım siz nereye ben oraya üyeliğimide iptal ettirdim sizleri seviyoruuuummmmmmm
selam kızlar bebişiniz geldi kuyruğunuzdayım siz nereye ben oraya üyeliğimide iptal ettirdim sizleri seviyoruuuummmmmmm
elh Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #142 https://www.meleklermekani.com/gebelik/171731-2010-haziran-bebeklerinin-odalari.html#post481598
marya Hamiş Melek 30 Mart 2010 #143 Benim üyeliğim duruyo aslında ama dursun da istemiyorum. İlla bişiler yazmam mı gerekiyo kendi kendimi silemem mi?
Benim üyeliğim duruyo aslında ama dursun da istemiyorum. İlla bişiler yazmam mı gerekiyo kendi kendimi silemem mi?
S srmrhan Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #144 archimim' Alıntı: bu arada eski site yasta bebiş de üyeliğini sildirdi bütün grubun üyeliklerini iptal ediyorlar ne acı yaa. yargısız infaz Genişletmek için tıkla ... canım ya benimkinide sildiler hatta benim yüzümden lov ve zyn kinide çünkü özelden sizi sordum sonra bi baktım hepimiz silindik dedim neden sildiniz işte sitede benzer içerikli forum reklamı yapmak yasak mış diye sildiler
archimim' Alıntı: bu arada eski site yasta bebiş de üyeliğini sildirdi bütün grubun üyeliklerini iptal ediyorlar ne acı yaa. yargısız infaz Genişletmek için tıkla ... canım ya benimkinide sildiler hatta benim yüzümden lov ve zyn kinide çünkü özelden sizi sordum sonra bi baktım hepimiz silindik dedim neden sildiniz işte sitede benzer içerikli forum reklamı yapmak yasak mış diye sildiler
*STELLA* Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #145 ay bari buranın adreslerini alıp öyle sildirselerdi nasıl bulacaklar burayı
A archimim Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #146 lovefun' Alıntı: Vayy be birlik ve dayanışmaya bak peahhhhh Genişletmek için tıkla ... tabi ya bırakacak mıydık birbirimizi .
lovefun' Alıntı: Vayy be birlik ve dayanışmaya bak peahhhhh Genişletmek için tıkla ... tabi ya bırakacak mıydık birbirimizi .
mhtp81 Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #147 ayyy takip edemiyorum ya çok hızlı ilerliyor.. ayrıca bence bırakın artık diğer yeri o orada kalsın... hem buraya gelse bile kendi kendine yazsın dursun ilgilenmemek en iyisi..
ayyy takip edemiyorum ya çok hızlı ilerliyor.. ayrıca bence bırakın artık diğer yeri o orada kalsın... hem buraya gelse bile kendi kendine yazsın dursun ilgilenmemek en iyisi..
S srmrhan Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #148 marya' Alıntı: Benim üyeliğim duruyo aslında ama dursun da istemiyorum. İlla bişiler yazmam mı gerekiyo kendi kendimi silemem mi? Genişletmek için tıkla ... sende kalanlara yeni yerin adresini ver senide silerler 😛iha:
marya' Alıntı: Benim üyeliğim duruyo aslında ama dursun da istemiyorum. İlla bişiler yazmam mı gerekiyo kendi kendimi silemem mi? Genişletmek için tıkla ... sende kalanlara yeni yerin adresini ver senide silerler 😛iha:
pembik Hamiş Melek 30 Mart 2010 #149 marya' Alıntı: Sürekli düşüyor bayılacak gibi oluyorum. Dikkat edin kızlar sıvı alımına. şimdi 8 bardak havalar ısınınca 10 bardak su içmemiz lazımmış.. Genişletmek için tıkla ... ben çok su içiyorum zaten allahtan çünkü susuyorum günde en az 2-3 lt içiyorum ihmal etmeyin sakın kızlar.. marya bu arada cok tuttum "dünyaya barış getiriyoruz" lafını 🙂
marya' Alıntı: Sürekli düşüyor bayılacak gibi oluyorum. Dikkat edin kızlar sıvı alımına. şimdi 8 bardak havalar ısınınca 10 bardak su içmemiz lazımmış.. Genişletmek için tıkla ... ben çok su içiyorum zaten allahtan çünkü susuyorum günde en az 2-3 lt içiyorum ihmal etmeyin sakın kızlar.. marya bu arada cok tuttum "dünyaya barış getiriyoruz" lafını 🙂
elh Yeni Üye Üye 30 Mart 2010 #150 bebis' Alıntı: selam kızlar bebişiniz geldi kuyruğunuzdayım siz nereye ben oraya üyeliğimide iptal ettirdim sizleri seviyoruuuummmmmmm Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin bebişim bizde seni cok seviyoruzzzz lovefun' Alıntı: Vayy be birlik ve dayanışmaya bak peahhhhh Genişletmek için tıkla ... o dayanışma mayıs annelerindede var galiba haber uçurulmuş hemen o şahsa baksanıza
bebis' Alıntı: selam kızlar bebişiniz geldi kuyruğunuzdayım siz nereye ben oraya üyeliğimide iptal ettirdim sizleri seviyoruuuummmmmmm Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin bebişim bizde seni cok seviyoruzzzz lovefun' Alıntı: Vayy be birlik ve dayanışmaya bak peahhhhh Genişletmek için tıkla ... o dayanışma mayıs annelerindede var galiba haber uçurulmuş hemen o şahsa baksanıza