2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben hazır tavandan yuvarlak asmalı cibinlik aldım
35 tl

ben ikeadan 15 tl ye almıştım cibinlik
ama asıp asmama konusunda artık kararsızım
çünkü onu asarsam yatağı boydan boya kaplayacak sadece baş kısmını değil
bu şekilde de yatagın yanındaki sticker asmayı düşündüğüm duvar tamamen tülle kapanacak..
stickerı ve yağmur yazan harfleri de yan duvara assam o kadar güzel olmayacak gibi.
bakalım düşünecem ne yapacağımı

olsun canım benim.hangisi hayırlı olcaksa o olsun tatlım.herşeyde var bihayır öyle düşünmek lazım bence.

Biz hala odamızı boyayamadık... Bu hafta da bekleyeceğiz.. Kocamın kuzeni adam yollayıp boyatacak ama 3 hafta oldu.. Ben de dedim bu haftasonu artık yeter zaman kısalıyoo ben boyayacağım en sonunda dedim.. İşte bu hafta da bekleyeceğiz sonra gidip boya alıp boyatacağım.. Koçtaşa baktım.. Bide süper boyalar var, kokusuz, antibakteriyel, yok bilmem ne işte... Bebek odası içinmiş.. 50 liraya hallolacak iş, bekleyip duruyoruz...
O iş bitecek ki ben de temizlik falan halledeyim...

çok güzelmiş canım.kızımız ii gunlerde sağlıkla kullansın.durup durup turnayı gözünden vurmuşsun canım.çok ıı dengelmiş.maşallah..

Sağol canım kızım kısmetiyle geliyor sanırım 🙂
zynpmrt güle güle kullan canım bende o fiyata aldım 2400 lira ya nakit

Sağol canım valla aynı takımı başka bir mağazada 3.000 TL ye sordum hemde nakit fiyatıydı başta verdiğim para çok geldi ama başka yerlere bakınca uyguna aldığımı anladım

Aynen katılıyorum şekerim

ben hazır tavandan yuvarlak asmalı cibinlik aldım
35 tl

Benimkide tavandan asmalı yuvarlak tüm yatağı kapatıcak şekilde tavana çengel yaptırmak lazım onun için ben mobilyayı aldığım yere sordum abla biz gelince halledicez dediler içim rahatladı yoksa bide onu taktırmakla uğraş benim koca beceremez usta çağırmak lazım astarı yüzünden pahalıya gelirdi