2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sorma aynı durumdayım bitek de wc durumu söz konusu değil aynı zamnda yolda yürürken bişeyini sokuyo alta ve hareket edemess hale geliyorum tek başıma dışarı çıkamıyorum

amannn takma boşver hayırlısı olsunda önemli olan o normalmiş sezeryanmış
kendi isteğiyle yaptıranlar var ya bak en azından sebeplerimiz var bizimmm takmaaa

niye olmasın kuşum ya olur renk erkek rengi falan olursa
niye olmasınnnnnnnnnn

ya aslında bende alırken gordum bırsuru cesıt cesıt ne bılım bıan tereddut ettım taşlı takıma dönmesınde huehheheheeheh =) ben cıbınlık olayına bayılıyorum bıde ızmır dedgınz gıbı yazın sıcagnda oglusumu sınekler yemesin yafss=(

haklısın aslnda am bebek ooo kıss bak sımdı kafam karıstı

yani benim eşim istemedi zaten ne o kız gibi dedi kız olsaydı kesin kokoş bişey yaptrırdım ben başucuna isimlik yaptırdım renk katsın yatağına diye herkesin düşüncesi farklı tabi canım kızda epey bi kullanır ilkokula gidene kadar bile belki ama erkekde ne kadar kullanıcanki

dönmes taşlı takıma nannnnn

heralde yaneeee izmirde sinek olur ve o amaçla kullanılıyo zaten kız erkek farketmez bence kuzuuu

çok ii almışsın zeynepcim yaa....ne kadara aldın oda takımını .bana yatak verdi ama cibinliği vermediler ya.yatak örtüsü derken o uyku seti değil heralde demi canım.

4 kapılı gardrop (170x230) - 90x190 büyüyen yatak sifonyer -yanları kapaklı ortası çekmeceli çekmeceli kısmı tekerlekli istersen başka yere çekebiliyorsun böylece şifonyer çalışma masasına dönüyor- duvar rafı-oyuncak sandığı- yatak ve uyku seti yanları korumalı bide dediğim gibi cibinlik 2.400 e aldık 8 taksitle. Akşam koyucam fotolarını hafta sonu çektim mağzaya gidip ama unuttum bilgisayara aktarmayı

☞ BebekMarket.com - Bebek Eşyaları Kıyafetleri Ürünleri Alışverişi Giyim Tekstil

Canım burada ki halılar fena değil aslında bir bak istersen

sezaryan kötü bişey değilki kızlar ya.haftasonu bi arkadaş daha çocuğu yok,hamıle değil bana dıyoki ben olsam normal yaparım .Gülsemi ağlasamı bilemedim.Cahillik işte.isteyerek sezaryan bıle yapanlar.ya çok korkuyo.yada doğumda bebişe bişey olcak dıye korkuyo oda bı sebep çünkü böyle korkuyla girip tansiyonu yükselen kadınlar var.yani bence ihtiyaç durumuna göre ve kendini neye hazır hissttiğine göre olmalı sezaryan.ben haftasonu gezerken alttan bır ağrı gırdı.ödüm koptu doğurcam dıye.çok farklı bı duygu herkesin enimde bu hafta belli olur normalmi değilmi diye?