2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende ööle düşündüm, bi de gerek kalmazsa hasta bezine, yaşlanıp altıma edene kadar saklayacak mıyım onları?
yani bence de
hem hastane de bişiler düşünmüştü o konuda
hergün bir sürü kadın doğum yapıyo
hepsi hasta bezlerini yanlarında mı taşıyo sanki.

demi ya aynı fikirde olmamıza sevindimmmmmmmmm
bi de ben amniyo yaşadım yani zor bi süreç ve diğer gittiğim yerede kafa yapısı büyük falan diyşince tırstım şükür değilmiş

aynen öyle
boşver iyi olmus kıza
düşünsene sen o kız yüzünden baska dr.a gitmek zorunda kaldın
moralin bozuldu bilmemne..
başkalarına yapmaz en azından akıllanmıştır
iyi olmuş
hiç üzülme

asfada bence iyi yapmışsın zaten bişey yapmamışsın aslında olanı anlatmışsın boşuna bozma moralini doktorunun hasta kaçırmasınada sebep olabilir yada acil bir durumda hastalarını mağdurda edebilir sen doğru yapmışsın anlatarak.

Kızlar ben bi rapor yapıp gelecem haberiniz ola

neden uzluyosunkı kızda basta ukala ukala patron mısalı konsmasaydı sana sen hamılesın doktorun dedıgı gıbı acıl bırseyde olabılırdıı sonucta sıkayette etmedın ben olsam sıkayet ederdımdee valla

teyzem hemşire bana dedı al hasta bezlerınden koy dedı orkıdde koy ıstersen bıkactane dedı ztn ordanda alma sansımz var=)

işte dikiş tam bikini bölgesindeki tüylerin başladıgı yerden oluyormuş ya
tırstım bende

E pansuman falan yapacaklar, sütü açık olmayacak ya.. Ama sıkmayan bişey olması lazım tabii.. Bide Hamile kilodu giyebiliyorsan onlardan da olabilir belki.. Daha rahat mı olur acaba... Valla ben şimdi büyük beden bide lastikleri yumuşak kilotlar buldum.. Gene onlardan 5 tane falan alır koyarım çantama.. Benim sezeryan olacağı için normal orkid koyarım herhalde.. Aşağıda dikiş falan olmayacak.. bide hastaneden de bişi söylerler herhalde..