2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gülegüle kullanın cicilerinizi bebişinle birlikte pembik..
Pompayı ben madela aldım.. sanırım çoğu kişi de ondan almıştı...

çok uyguna almışsın tülü bence. bende praktikere gideceğim akşama. tülcüler çok pahalı 300 tl istiyorlar bir cama. valla artık uğraamayacağım gözüme ilk kestirdiğimi seçip diktireceğim canıma yetti bu eşya işi.

senin komşularda bir alemmiş evde de tadilat yapamayacaksak hiç yaşamayalım.azıcık sabretsinler.

pembik benim de pompam medela canım
130 tl ye fln almıştım sanırım..

kızlar bişi sorcam
hastane cantasına nasıl külot koymayı düşünüyorsunuz..
eski külotlarınızdan mı

boşver milleti ya..

Süpermiş.. Yağmuru görmeye gideceksin..
Benim oğlan da demin burdaki kızlara şov yaptı resmen.. Karnıma bakıp hareketlerini seyrettik resmen... Hiç bu kadar belirgin olmamıştı sanırım...
Herşey yolundadır canım merak etme... Raporunu da al.. Ohh!!!
Bizden selam söylemeyi de unutma Yağmur'a...

tamam söylerim selam :meri:
bakalım büyümüş mü kızım
en son az kilo almıştı bakalım şimdi naaptı

pembik benim de pompam medela canım
130 tl ye fln almıştım sanırım..

kızlar bişi sorcam
hastane cantasına nasıl külot koymayı düşünüyorsunuz..
eski külotlarınızdan mı

ben hamile kilodu hiç almadım ztn.büyük beden aldım.5 tane de yeni aldım onları koydum cantama da..siz hasta bezimi alacaksınız yoksa orkitmi ? kanama için ?

aslıcım valla sn gelirsem arasım dedinya bende o yüzden ramadım seni bende sabah 10 da ordaydık eve geldiğimizde saat 16 olmuştu ben havuzlu han a iki kere gittim seker işi için bir öteki tarafa bakılam dedik sonra havuzlu hana geri dönüp ordan aldım ama ne kalabalıktı o şekerci aman allahım

kızlar bakın ne anlatcem ya çok üzgünüm bugün çok
hani hatırlarsınız geçen p.tesi annem burda diye bebişi ona göstermek istemiştim kendi drumu aramıştım sekreteri açmıştı ve bu hafta full dolu çarşambaya gün veremez falan demişti benmde asıl randevü günüm bugündü yani 3-5 gün geri çekecektim o kadar sinir etmişti kız beni yok efendim çekemeyiz çok yoğun drumuz falan neyse zorlamadım şansımı ve uğraşmadım kızla çarşamba günü, başka bi hastanesye gittim işte ordada canımı sıkmışlardı ya kafası aşağıda değil kilosu az kafa yapısı normale göre büyük falan filan
bugün kendi drumda randevüm vardı bende şikayet etmek amaçlı değildi ama bu olayı anlattım benle ilgilensin deiye drum ve kafa yapısı büyük müş falan dedim nerden biliyon dedi ve durumu anlatmak zorunda kaldım ama öle şikayet falan etmedim ayyyyy drum bi sinirlendi ne sanıyo o kendini falan odasına çağırdı kızı bağırdı çağırdı bir daha benm hastalarıma bu kelimeleri kullanmak yok falan dedi ya bu kızın suyu gelseydi zaten amniyosentez konusunda takıntıları olması çok normal falan dedi
ayyy sonra kız özür dileyip çıktı bende çıktım ödeme yapcaz kız yüzüme bakmıyo ağlıyoooo ayyy susmadım konuştum kızyamadım çünkü saf bennnnnnnn
işte ben dedim sizi şikayet falan etmedim yanlış bi izlenim olsun istemem dedim
o zaman hocamın yanlış anlaması olmuş dedi ama tafralı tafralı acıdımda ayyy kızlar ya yanlışmı yaptım bennnnnnnnnnnnnnn?????????????

özgecim ben canta icin temiz aldım bakırköyde varya iki tane iç mamaşırcı onlardan 6 tane aldım temiz bulunsun diye

pempik orkit degilde hani eskiden böyle kalın pamuk gibi olanlar varya onlardan alın diyorlar orkitin üst yüzeyi normal doğum yaparsan dikili olursa alerji yapıyormuş