cumartesi bende nikaha gittim. bazıları hiç kilo almamışsın dedi. bazıları ne kadar değişmişsin çillerin çıkmış dedi ki ben neredeyse 20 yıldır çilliyim. bazıları da bu ne göbek ikiz mi var bunda dedi sinir oldum geldim
bende ençok şeye sınır oldum.ne olcak dıye soruyolar kız dıyorum.hımm belli belli diyolar.ben soylemeden tahmin etsene sıkıysa.yayılmış dıyo.sadece bı kişi kızda çok kilo alınır normal kılo alman dedi.o kılo almışsın dedı.tuhaf tuhaf tahmınler.çoğuda bankacı.bilmiş geçinir ama hurafedende eksik kalmıyolar.tahmin edip durdular,yorum yaptılar.çok güldüm içimden.saçma sapan şeyler.1 kişi dışında herkez az kılo almışın dedi.hala düşündükçe hayret edıyom.kıyafetin makyajın fılan oyunuydu sanırım🙂
ayy benm de bir arkadaşım ugradı ctesi.. kilo almışsın çok nası doğuracaksın deyip durdu yok bi arkadaşı sadece 6 kg almış da bilmemne uçacaktım kendisine
kızlar o bıberonların sade halı yanı seekrsız hali burda tanesı 1 tl ydı en ucuzu haftasonu bırz gezdım ege serada falan.bide kemer altına gidip bakcamm daha uygun bulabılırmıyım seeprlerden ıstıyordum ben ama onlarda daha phalı=( 1.5, 2.00 tl fln
Sağol bebikim valla cumarteside evin eksikleri ile ilgilendim mutfağa kombinin altına küçük bir dolap siparişi verdim küçük tuvaleti kullanmıyoruz oraya duvarlarına raf sipariş ettim evlendiğimizden beri ertelediğim avize işini hallettim ufak tefek tamiratlarımız yapıldı çok verimli bir hafta sonu geçirdim valla hem yoruldum hemde dinlendim kafamda büyüyen herşey bitti koltuklarımın minderlerini bile yıkadım yarında kadın gelecek tek eksik pimapenlere sineklik taktırmak kaldı onuda haftaya artık
Bu arada benim gibi toplu tasima aracini devamli kullananlar var mi yoksa araba ile mi gidip geliyorsunuz bilmiyorum ama artik devamli birileri yer veriyor, cok komik ya.
Normalde bende yaslilara hamilelere yer veririm tabiki ama konu ben olunca tuhafima gidiyor aliskin degilim ya.
cumartesi bende nikaha gittim. bazıları hiç kilo almamışsın dedi. bazıları ne kadar değişmişsin çillerin çıkmış dedi ki ben neredeyse 20 yıldır çilliyim. bazıları da bu ne göbek ikiz mi var bunda dedi sinir oldum geldim
Benimde dayım evlendi cumartesi... Herkes ay tombiş olmuşsun çok yakışmış dedi.. Ayy sinir oldum ben de... Bizim sülale şişko kadın seviyomuş bunu anlamış olduk ama kocam hiç onlarla aynı fikirde değil tabi..
ayy benm de bir arkadaşım ugradı ctesi.. kilo almışsın çok nası doğuracaksın deyip durdu yok bi arkadaşı sadece 6 kg almış da bilmemne uçacaktım kendisine