kızlar ben de evlendıgımde 3 ay ılac kullanıdm ama evlenmeden oncede o ılacı 2 sene kullanmak zorunda oldugum ıcın bıkmıstım kocama dedım yeter kullanmıcm ılac 1 sene o korundu malum.bakalım bence dogumdan sonrada korunur hıc sevmedgı halde cunku 2. bi cocuga daha cesaretııı olmaz dıye dusunuyorum elı mahkum yane
heheh ankarada var onlardan. dedim yaa kaynanam almış benim şekerleri diye, bir miktarıda o biberonlu olanlardan. tanesini 750 kr a almış. siz daha ucuz almıştınız değil mi?
ilk evlendiğimiz yıl ben de hap kullandım, ama çok kilo aldım, hapı bıraktıktan sonra kilo da gitti. O yüzden hayatta artık hap kullanmaya cesaret edemem.
paranoya had safhada asneba
ay ben de aslında hemen olsun istiyorum ama vücudun kendini yenilemesi için süre gerekiyormuş, bir de oğlumu doya doya sevmek, onunla da vakit geçirmek istiyorum. keşke bu kadar beklemeseydik 🙁
cumartesi bende nikaha gittim. bazıları hiç kilo almamışsın dedi. bazıları ne kadar değişmişsin çillerin çıkmış dedi ki ben neredeyse 20 yıldır çilliyim. bazıları da bu ne göbek ikiz mi var bunda dedi sinir oldum geldim
Günaydın kızlarrrr özledim sizleri. Çokşükür evin boya işi bitti bütüm evim boyandı üstelik hertaraf su bazlı boya ile boyanıbca hiç koku problemide olmadı valla . Evimde kaldım böylece. Cuma günü eminönündeydim şeker-duvar süsü-sepet- pijama-alışverişini tamamladım. Gitmişken anı defteri ve 1. yıl çerçeveside aldım kızıma çok şirin. Bu arada biberon şeker isteyen ve henüz almamışlara bir uyarı bizim beğendiğimiz model birçok yerde kalmamış yeni gelenler pitikareli kumaşla süslenmin ben çok beğenmedim haberiniz ola
heheh ankarada var onlardan. dedim yaa kaynanam almış benim şekerleri diye, bir miktarıda o biberonlu olanlardan. tanesini 750 kr a almış. siz daha ucuz almıştınız değil mi?
Bu hafta eminönündede 75 kuruştu canım ama ben toplu alışveriş ettim o yüzden onlar nekadara geldi hatırlamıyorum bende beğendiğimiz modelden aldım ama bitmek üzere heryerde bunlar çinden hazır geldiği için yeni gelenler farklı geliyormuş
cumartesi bende nikaha gittim. bazıları hiç kilo almamışsın dedi. bazıları ne kadar değişmişsin çillerin çıkmış dedi ki ben neredeyse 20 yıldır çilliyim. bazıları da bu ne göbek ikiz mi var bunda dedi sinir oldum geldim
ayy benm de bir arkadaşım ugradı ctesi.. kilo almışsın çok nası doğuracaksın deyip durdu yok bi arkadaşı sadece 6 kg almış da bilmemne uçacaktım kendisine