Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
canım size bişey olmamışya bende acemiyim güzelce sürüyorum yokuşta çıkarken arabayı kaldıramıyorum o yüzden benimki müsade etmiyo sürmeme gelirsin arkadan iteklersin diyom olur diyo otomatik şart bayan için kanatımca
kızlar bende neler çekmiştim öğrenene kadar hele o kavramayı nasıl zorlanıyordum
arabayı yokuş yukarı asla kaldıramıyordum
ama insan zamanla öğreniyor
ilk pc nin başına oturduğumda sadece tuşlarını okşuyordum
ama zamanla karanlıkta bile yazar olduk
canım hamile kalmak için dua yaz çıkıyo ben okudum hepimiz için allah kabul etsin kızlar bişey sorucam meryem suresini okudum 41 ker bugün bitti de 3gün oruçda varmış bilen varmı beni aydınlatsın
kızlar bende neler çekmiştim öğrenene kadar hele o kavramayı nasıl zorlanıyordum
ya ben 3 aydır uğraşıyorum yarım debrıaj yapmayıda biliyorum ama eşim sinir ediyo beni heyecan yapıp kaydırıyorum bazen arabayı boş yolda çok rahat dik yokuşlarda kalkıp durabiliyorum ama tirafikte biraz zorlanıyorum
iyice öğreniyim bu arbayla devam etmek zor olur otamatik vşites istiyorum bakalım
ama benden tavsiye ilk acemiliğinbizi düz viteste atın çünkü marifet istiyo onu kullanabilmek
canım bişey sorcam, ben de 29 günde bir adet oluyorum, o zaman ben 15.günümü yumurtluyorum yaaa..bir yardımcı olsan hacı 🙂)) hesaplama nasıl yaplıyor??
ben antalyalı
akşam epey bir korkuttum ama neyse
melisela ya çok teşekkür ederim bana nerde oldugunu söylemedi ama ben bulurum
bende bu kızların hepsi nereye gitti diyodum
canımmmm hoşgeldin, napim isim veremedim ancak okadar söyleyebildim, inş o taraf bulmaz bizi 🙂)
Herkese selam kızlar, nasılsınız? ben iyim, bilgeme sevindim, inş değeri de artar pazartesi..Darısı bize artık, Maşallah topikten her ay hamiş çıkmaya başladı..Bu ayın şanslıları kim olacak bakalım ayın sonunda 🙂)) artık ayın hamilelerine ödül verelim 🙂