2010 Haziran Anneleri

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar ben fena oldum ya.. Karnım kocaman oldu ve semsert... Yatınca biraz yumuşuyo ama ayakta ve otururken çok fena... Doktoruma da ulaşamadım... Kimseye de haber vermedim..Paniklemesinler diye.. neyse yatayım gene bari.. Haber veririm size gene..
 
tarihi boş bıraktım canım.bitürlü belirleyemedi doktor.onu bekleyene kadar doğururum ben.pembik bi söz söylemişti çok hoşuma gitmişti.bir dilek tuttum sen geldin.hoşgeldin asya b.... Yazdım
efet bende bugun bır yıldız dogdu dıye dusnuyordum sonna baktm burda birinden onu duydum esıme soledım oda begendı caldıgım ıcın ozur dılıyorum=) ama baska fıkırlerede acıgım varmı farklı bır fıkrı olan=)
 
resmen reset atıyom kızlar kendime.hiç iş yapamıyom plan yapamıyom.tamamen bıraktım herşeyi sanki bugünü beklıyomuşum.Yaptığım işleri unutmuş gibiyim🙂Birden ev hanımlığı ve annelik moduna girdim🙂
 
kızlar ben fena oldum ya.. Karnım kocaman oldu ve semsert... Yatınca biraz yumuşuyo ama ayakta ve otururken çok fena... Doktoruma da ulaşamadım... Kimseye de haber vermedim..paniklemesinler diye.. Neyse yatayım gene bari.. Haber veririm size gene..
yat kusum yat dınlen doktorunuda aramaya devame t sanırm doklyrz yvs yavas
 
ben bir dilek tuttum sen geldin yazıcam sanırım daha önce de demiştim herhalde.afferin kız hafızan iyiymiş..
daha orjinal bişey gelmezse tabi aklıma.
ama dünyamıza hoşgeldin duru güzellik de yazabilirim bir ihtimal.hani adının anlamını da işin içine katıp..daha çok kafa yormadım..
arceya sen de yağmurla alakalı güzel bir söz yazabilirsin bence 🙂
 
Geri
Üst