Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canlarım inşallah dediğimniz gibi olur inanın şuan çok kötüyüm

insallah canim benim üzme kendini simdiden

Sende sagol bitanem insallah gelmistir.. en iyisini yapiyorsun canim kendini bir sekilde oyalamak lazim.. yoksa zaman gecmiyor..

canim benim senin de az kaldi... Insallah seninledir bebisin canim

DİLARAcım
benim günüm dün ve bugündü..1 haftadır kasıklarımda ağrı vardı ama göğüslerim şişmemişti..şimdi de kasık ağrısı gitti göğüs ağrısı başladı..🙂 vücut saçmaladı anlayacağın🙂 hiç karnım falan ağrımıyo..bekliyorum işte..

Hayirlisi tatlim... benim kizim da degilde ama simdi bu hamisligimde felaket gögüslerim agriyor...

DESENim sağolasın bu 'kalpten gidicen' bi panik ataklıya söylenebilecek en korkunç şey..allah razı olsun..

Allah korusun yaa
 
canim benim yaaa. cok üzüldüm inanki… Ama ümidini kesme tatlim. zaten kesmessin biliyorum. Yeni bir ay yeni bir mut insallahhhhh. Ama sen bir iyice göster kendini baska doktorada. bu kadar cok sancili gecmesi bilmiyorum ama. normal degil gibi. Sen bide sogan kürü yapsana…. oda temizler Rahimi. Insallah bu önümüzdeki ay hamis kalirsin canim benim



canim benim tebrik ediyorum… Rabbim saglikla kucaga almayi nasip etsin insallah



sogan kürü nü dene tatlimmm



canim benim senin günün ne zamanki??? Hadi insallah bu ay hamissin



moralini hemen bozma canim yaaa… insallah hersey yolundadir. bence sen cok erken gittin doktora. adet günün ne zamandi ki??? yani simdi kac haftalik oluyorsun???
sağol cnm herkes aynı diyor erken gittin diyolar
 
Kizlar ben kacar isler beni bekliyor.. gelismelerden sizleri haberdar ederim.. Sehnazim guzel haberlerini bekliyorum.. umarim guzel haber verirsin bize..

kocaman opuyorum hepinizi..
 
YNS-YSMN
bence de erken gittin..üzülmek için erken..herşey yolunda da olabilir..yani hiç yükselmese ben de derdim aynı şeyi ama bayağı bir yükselme var tatlım..şu salak düşüncesiz doktorları dövmek istiyorum..azıcık daha sabredemiyolar ağızlarını açmak için..
 
selam kızlar geçmiş sayfaları okudumda biraccık..tatlı cadım benim ümidini yitirmek yola aynı hızla yola devam bakiiimm 🙂 yns_ysmn canım sende zaten geç döllenme olmuştu..değerlerinde ne güzel yükseliyo sakın mercimeği üzmee...ya kızlar bu ne ya kadınları çektiği önce bebek için uğraşıyosun gelcekmi diye üzülüyosun sonra hamiş kalıyosun dış gebelikmi diye kendini yiyiyosun.sonra normal olunca bebeğim iyimi nasıl acaba diye kendini yıpratıyosun..anaaaaammm amma zor işimiz var hee...bizim herifler amma ballı he..tohumunu koyuyolar sonra bitiyo onlar için 🙂..neysem çok konuştum galibaa
 
yns-ysmn
bence de erken gittin..üzülmek için erken..herşey yolunda da olabilir..yani hiç yükselmese ben de derdim aynı şeyi ama bayağı bir yükselme var tatlım..şu salak düşüncesiz doktorları dövmek istiyorum..azıcık daha sabredemiyolar ağızlarını açmak için..
evet cnm açtı bayramlık ağzını uyuz şey.gerçekten çok yartdımcı oldunuz sağolun
 
Geri
Üst