L Lina56 Üye Üye 30 Haziran 2019 #191 Ben kafa yedim sizide rahatsız ediyorum ama benide anlayın korkuyorum bir tuhaf oldum kafam durdu artik
Ben kafa yedim sizide rahatsız ediyorum ama benide anlayın korkuyorum bir tuhaf oldum kafam durdu artik
L Lina56 Üye Üye 30 Haziran 2019 #195 Uzman SühaN' Alıntı: Lütfen sorunuzu bir yerden sorun aynı soruyu başka bölümlerde tekrarlamayın.. Gebelik söz konusu olsa elbetteki hekim bunu söylerdi niye saklasınki.. ? Genişletmek için tıkla ... Bişey danisa bilirmiyim size
Uzman SühaN' Alıntı: Lütfen sorunuzu bir yerden sorun aynı soruyu başka bölümlerde tekrarlamayın.. Gebelik söz konusu olsa elbetteki hekim bunu söylerdi niye saklasınki.. ? Genişletmek için tıkla ... Bişey danisa bilirmiyim size
Uzman SühaN Administrator 1 Temmuz 2019 #198 Lina56' Alıntı: Dupbaston yazdı doktor kaç gün den sonra adet söktürür bu ilac Genişletmek için tıkla ... İlaç bitiminden sonra kanamanız başlar..
Lina56' Alıntı: Dupbaston yazdı doktor kaç gün den sonra adet söktürür bu ilac Genişletmek için tıkla ... İlaç bitiminden sonra kanamanız başlar..
Uzman SühaN Administrator 1 Temmuz 2019 #200 İlaç kullanımı hakkında bilgi edinmek için eczacıya yada hekiminize danışın.