Uzman SühaN
Administrator
merhabalar öncelikle. Benim daha öncede böyle korkularım çok oldu , bu konuda fazla takıntılıyim aslinda. 16 Mayıs'ta adet kanamam başladı. 19 Mayıs'ta yani son adet günümde ise sürtünme ilişkisi yasadim fakat beş altı kat kiyafet+ ped olmakla beraber hicbirsekilde bı damla bile bı sıvı teması olmadı . Bu ayda adetim 11 Haziran'da başladı. 14 nde bitti. Sizce hamilelik şüphesi olabilir mi ? Bes gün erken başlamasında bir sakınca var mıdır ? Üstüne görme denilen şey değildir yaşadığım değil mi ? Karnimda şişlik hissediyorum ve midemin üzerinde taş varmış gibi bı ağrı nefesim kesiliyor.Yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen yardım edin ???
Verdiğiniz bilgilere göre gebe kalma ihtimaliniz yok. Sperm uygun ortam olmazsa yüzemez .Üzerinizde bu kadar bariyer varken gebe kalmanız olası değil. Adet dönemi zaman zaman beklenen tarihten daha önce gerçekleşebilir bu normaldir ancak çok sık olursa bir olumsuzluğa işaret edebilir. Septomlarınız psikolojik olabilir yada sindirimle alakalı bir sorundan kaynaklanabilir. Gebelik kuşkunuzu gidermek adına gebelik testi yapabilirsiniz.