L Lina56 Üye Üye 29 Haziran 2019 #181 SadmiN' Alıntı: Estağfurullah amacımız size yardımcı olarak doğru bilgileri sunmak sıkıntı yapmayın lütfen. Genişletmek için tıkla ... Kafa yedim galiba ben artık
SadmiN' Alıntı: Estağfurullah amacımız size yardımcı olarak doğru bilgileri sunmak sıkıntı yapmayın lütfen. Genişletmek için tıkla ... Kafa yedim galiba ben artık
L Lina56 Üye Üye 29 Haziran 2019 #182 SadmiN' Alıntı: Estağfurullah amacımız size yardımcı olarak doğru bilgileri sunmak sıkıntı yapmayın lütfen. Genişletmek için tıkla ... Hiç iyi değilim ben test te yaptım negatif cikti
SadmiN' Alıntı: Estağfurullah amacımız size yardımcı olarak doğru bilgileri sunmak sıkıntı yapmayın lütfen. Genişletmek için tıkla ... Hiç iyi değilim ben test te yaptım negatif cikti
L Lina56 Üye Üye 29 Haziran 2019 #183 SadmiN' Alıntı: Estağfurullah amacımız size yardımcı olarak doğru bilgileri sunmak sıkıntı yapmayın lütfen. Genişletmek için tıkla ... Bu ilacı yazdı kullan dedi kaç gün sonra adet olurum acaba
SadmiN' Alıntı: Estağfurullah amacımız size yardımcı olarak doğru bilgileri sunmak sıkıntı yapmayın lütfen. Genişletmek için tıkla ... Bu ilacı yazdı kullan dedi kaç gün sonra adet olurum acaba
L Lina56 Üye Üye 29 Haziran 2019 #184 SadmiN' Alıntı: Tabi canım gebe olsaydınız söylerdi size hiç tahlil yaptırmadınız mı ? Ya da kendiniz test yaptınız mı gebelik var mı yok mu diye ? Genişletmek için tıkla ... Kan alındı iki tup bişey yok dedi bende yaptım yarın yine yapicam test bişey yok bu ilacı kullan adet olursun dedi de korkuyorum bn
SadmiN' Alıntı: Tabi canım gebe olsaydınız söylerdi size hiç tahlil yaptırmadınız mı ? Ya da kendiniz test yaptınız mı gebelik var mı yok mu diye ? Genişletmek için tıkla ... Kan alındı iki tup bişey yok dedi bende yaptım yarın yine yapicam test bişey yok bu ilacı kullan adet olursun dedi de korkuyorum bn
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 29 Haziran 2019 #186 Korkacak bir şey yok belkeyeceksin en iyisin doktor bilir buradan verdiğiniz bilgilere bakarak bir şey diyemeyiz malesef 🙂
Korkacak bir şey yok belkeyeceksin en iyisin doktor bilir buradan verdiğiniz bilgilere bakarak bir şey diyemeyiz malesef 🙂
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 29 Haziran 2019 #187 Bu arada lütfen gereksiz yere mesaj atmayın olur mu ? sorunuz var ise sorun sevgiler.
L Lina56 Üye Üye 29 Haziran 2019 #189 HemşireniZ' Alıntı: Kullandığınız ilaç hormon bazlı ve rastgele kullanılmaması gereken bir ilaç . Kanamanızın nedeni ilaç kaynaklı olabilir. Belirttiğim gibi çok takıntı haline getiriyorsanız test yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Size bişey Sora bilormiyi
HemşireniZ' Alıntı: Kullandığınız ilaç hormon bazlı ve rastgele kullanılmaması gereken bir ilaç . Kanamanızın nedeni ilaç kaynaklı olabilir. Belirttiğim gibi çok takıntı haline getiriyorsanız test yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Size bişey Sora bilormiyi
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 29 Haziran 2019 #190 Bu başlıktan sorun lütfen cevap veririm size