Kafa Hamiş Melek 30 Ocak 2012 #391 evet bende rejime başladım kilo alma rejimi burayada yazıyorum 48.2 ile başladım hedefim 4-5 kilo almak 🙂
evet bende rejime başladım kilo alma rejimi burayada yazıyorum 48.2 ile başladım hedefim 4-5 kilo almak 🙂
kardelen000 Aktif Üye Üye 30 Ocak 2012 #393 bende bende zayıflamalıyım 1.67 boyum var 64 kiloyum aslında kiloma bişe demiyorum girdiğim yakışıyor fıstık gibiyim ama göbekli fıstık:(( göbeğim için pilates yapayım diyorum ama hamile kalmak için de uğraşıyorum.bir sakıncası olur mu???
bende bende zayıflamalıyım 1.67 boyum var 64 kiloyum aslında kiloma bişe demiyorum girdiğim yakışıyor fıstık gibiyim ama göbekli fıstık:(( göbeğim için pilates yapayım diyorum ama hamile kalmak için de uğraşıyorum.bir sakıncası olur mu???
E edainci Yeni Üye Üye 30 Ocak 2012 #394 canım eğer böyle bir şey düşünüyosan kesinlikle bi uzman kontrolunde yapmalısın tabikide örneklerini görüyoruz hamileyken spor yapan bayanların.bilinçcisiz bir şekilde olmamalı bence bu bir eğitmen yada bir hekim yardımıyla başarabilrsin 🙂) kardelen000' Alıntı: bende bende zayıflamalıyım 1.67 boyum var 64 kiloyum aslında kiloma bişe demiyorum girdiğim yakışıyor fıstık gibiyim ama göbekli fıstık:(( göbeğim için pilates yapayım diyorum ama hamile kalmak için de uğraşıyorum.bir sakıncası olur mu??? Genişletmek için tıkla ...
canım eğer böyle bir şey düşünüyosan kesinlikle bi uzman kontrolunde yapmalısın tabikide örneklerini görüyoruz hamileyken spor yapan bayanların.bilinçcisiz bir şekilde olmamalı bence bu bir eğitmen yada bir hekim yardımıyla başarabilrsin 🙂) kardelen000' Alıntı: bende bende zayıflamalıyım 1.67 boyum var 64 kiloyum aslında kiloma bişe demiyorum girdiğim yakışıyor fıstık gibiyim ama göbekli fıstık:(( göbeğim için pilates yapayım diyorum ama hamile kalmak için de uğraşıyorum.bir sakıncası olur mu??? Genişletmek için tıkla ...
E edainci Yeni Üye Üye 6 Şubat 2012 #395 hamile kalmakla ne gibi bi alakası olabilirki hamile kaldıktan sonrası için tabiki tedirgin olabilirsinde bununiçin telaşa gerek yok 😀
hamile kalmakla ne gibi bi alakası olabilirki hamile kaldıktan sonrası için tabiki tedirgin olabilirsinde bununiçin telaşa gerek yok 😀
E edainci Yeni Üye Üye 6 Şubat 2012 #396 hamile kalmakla ne gibi bi alakası olabilirki hamile kaldıktan sonrası için tabiki tedirgin olabilirsinde bununiçin telaşa gerek yok 😀
hamile kalmakla ne gibi bi alakası olabilirki hamile kaldıktan sonrası için tabiki tedirgin olabilirsinde bununiçin telaşa gerek yok 😀
shuzur Daimi Üye Üye 15 Mart 2012 #397 diyet topiğimizi yeniden canlandırıyorum arkadaşlar kimler devam etmek istiyor yarın tartılalım ve kilo bildirimi yapalım.
diyet topiğimizi yeniden canlandırıyorum arkadaşlar kimler devam etmek istiyor yarın tartılalım ve kilo bildirimi yapalım.
Melodie Yeni Üye Üye 15 Mart 2012 #398 huzurcum ben devam ediyorum kendi çapımda epeydir kimse gelmediği icin girmedim topik'e ama bundan sonra gelirim canım
huzurcum ben devam ediyorum kendi çapımda epeydir kimse gelmediği icin girmedim topik'e ama bundan sonra gelirim canım
shuzur Daimi Üye Üye 15 Mart 2012 #399 Melodie' Alıntı: huzurcum ben devam ediyorum kendi çapımda epeydir kimse gelmediği icin girmedim topik'e ama bundan sonra gelirim canım Genişletmek için tıkla ... tamamdır melodiem gelelim canım. senle hele biz aynı durumdayız ikimizde demir tedavisi görüyoruz. 🙂 yarın tartılalım canımcım..
Melodie' Alıntı: huzurcum ben devam ediyorum kendi çapımda epeydir kimse gelmediği icin girmedim topik'e ama bundan sonra gelirim canım Genişletmek için tıkla ... tamamdır melodiem gelelim canım. senle hele biz aynı durumdayız ikimizde demir tedavisi görüyoruz. 🙂 yarın tartılalım canımcım..
shuzur Daimi Üye Üye 16 Mart 2012 #400 melodiecim ben tartıldım 70.5 çıktım yine. yani başladığım yerdeyim.