Yumurtlama akıntısı mı nasıl anlarım

Dalga geciyorum kızzz allah iyiliğini versin okuluna derslerine kafa yor bırak ask meşk işleri yalan yalan ayaklarının üzerinde durmaya bak erkeklere de evlenmeden güvenme abla tavsiyesi
Abla ben bu psikolojiyle işe bile gidemedim işten çıktım günde 40 kere idrar yapıyorum o derece vücut alt üst oldu

Kafa doktoruna görün bence senin doktorluk tek işin odur beni dinlersen tabiki. Çünkü artık sorularınız ile bize de zarar veriyorsunuz. Sizi daha nasıl ikna edeceğiz onu düşünüyoruz. Başımıza bela oldunuz gerçekten bu böyle 🙂 İyi bir nörölog işinizi görecektir diye düşünüyorum. Hamileliğin h si yok sizde arkadaş doğuracakmışta bin kere adet olmuş son ayıymış nişan mıymış hey allahım yaaa bu işler bu kadar kolay mı ?

Kafa doktoruna görün bence senin doktorluk tek işin odur beni dinlersen tabiki. Çünkü artık sorularınız ile bize de zarar veriyorsunuz. Sizi daha nasıl ikna edeceğiz onu düşünüyoruz. Başımıza bela oldunuz gerçekten bu böyle 🙂 İyi bir nörölog işinizi görecektir diye düşünüyorum. Hamileliğin h si yok sizde arkadaş doğuracakmışta bin kere adet olmuş son ayıymış nişan mıymış hey allahım yaaa bu işler bu kadar kolay mı ?
Tabiki kolay degil abla da zevk suyu ile ihtimal var diyorsunuz sonra kolay mı diyorsunuz zevk suyu onun bokserını benim iç çmasaırımı geçemezse nasıl ihtimal oluyor 🙁

Şimdi hakaret içeren mesajlara geçeceğim a benim g.zekalı kızım kaç aydır adet görüyorsun da halen hamilemiyim diye soruyorsun. Tek ölçün kaldı siteden atılmak için dilersen artık onuda kullandırttırma bana.

Şimdi hakaret içeren mesajlara geçeceğim a benim g.zekalı kızım kaç aydır adet görüyorsun da halen hamilemiyim diye soruyorsun. Tek ölçün kaldı siteden atılmak için dilersen artık onuda kullandırttırma bana.
Sadmin ablacım tek bir soru hakkım var mı sadece bir soru İnan bak ama kızma olur mu banlama sor dersen sorucam zaten

Geri