Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Canım benim bende buraya girince mutlu oldum güzel şeyler olmuş. Sen nasılsın yakışıklı oğluşun büyümüştür 😎 Eftalios birara sifresini unuttuğu için giremiyordu galiba

Canım benim ❤️ Allah senden razı olsun, şükür rabbime nasip etti bana da anne olmayı. Darısı isteyen tüm kadınlara olsun. Özlettin kendini bayadır gelmiyorsun. Sen nasılsın canım herşey yolundadır. İnşallah.

Aynen canım valla inan kimseyi takmıyorum, gelendende gelmeyendende Allah razı olsun modundayım. Herkes kalbinin ekmeğini yermiş. Akrabalar için konuşuyorum bugün bizi çekemeyen kıskanıp haset eden kim varsa Allaha havale ediyorum asla lafını da sözünü de etmem. Hayır anlamadığım şu ki, Allah seni inandırsın en ufak bi gösteriş yapmam kimseye, maddi manevi hayatımda olanşarı insanları özendirecek, kıskandıracak şekikde asla lanse etmem. Ne malı ne mülkü ne de ailemin mutluluğunu herşeyi içimizde yaşarız. Eşimde bende sosyal medyada asla paylaşmayız. Ama nedendir bilmem insanlar yakıştırmıyor bir çok şeyi özellikle eşimin akrabaları... Rabbim herkese kalbindekini versin inşallah

Şükürler olsun Rabbime, ben bir evlat istedim Rabbim iki nasip etti, inşallah evimiz şenlensin, onların hayırlı ömrü olsun.

Doğum sırasında hrp herkese dua ettim, karnım kesilirken bile dileyen isteyen tüm aileler için evlat rızkı diledim Rabbimden. İnşallah sizlere de en doğru zamanda en hayırlı olacak şekilde nasip etsin Rabbim. ❤️❤️❤️

Sana birsey diyim mi kim kendi halinde yaşıyorsa merak ediliyor bende sosyal medya kullanmam birsey paylaşmam ilgilenmem hep merak ederler sanıyorlar ki ben hiçbir şey yapmıyorum 😉 bosver milleti sen evine ailene bak mutlu huzurlu ol gerisi boş milette çatlasın 😀