Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Canım bende bilmiyorum, net bilgi vermiyorlar, başından mı atıyorlar beni mi oyalıyorlar bilmiyorum. Hemşireler sorulara cevap vermiyor doktora sorun diyorlar. Doktora sadece haftada 3 gün görüş sırasında görüşüyoruz, o da en fazla 2 dkka sadece durum hakkında genrl bilgi veriyor, soru sormamıza müsade etmiyor dinlemiyor, cevap da vermiyor zaten. Durumları stabil diyip gönderiyor bizi. Anlamadım.
Allah sabır versin yaaa

Kızlar hepinize teşekkür ederim. İyi dilekleriniz dualarınız için. Ben toparlanmaya başlıyorum bugün biraz daha iyiyim. Ama çocukların doktoru canımı sıktı biraz.
Bugün görmeye gittik, doktordan bilgi aldık, oğlanda safra kanalında polip varmış, safra geçişini etkiliyormuş takibe almışlar gerekirse ameliyat edip polibi alabilirlermiş
Kız olanda beyin kanaması durumu var gibiymiş ama emin değillermiş bu gece bilgisayarlı tomografi çekeceklermiş yarına belli olur dedi yarın tekrar çağırdı bizi normalde iki güne bir izin veriyorlar. Kızı da ameliyata alabilirlermiş.

acayip korkuyorum el kadar bebekler daha tek bir parmağım bile değmedi tenlerine, dokunamadım koklayamadım kucağıma alamadım şimdi o kadar korkuyorum ki onları kaybetmekten. Heran hastaneden arayıp kötü bişey söylicekler diye çok korkuyorum. Bilmiyorum belki doktor en kötü ihtimali de söylemiş olabilir umarım sadece ihtimalde kalır gerçeğe dönüşmez ama ben çok korkuyorum. İçim hiç rahat değil... Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin cümlemizin evladını bağışlasın benimkilerede sağlık sıhhat versin hayırla evime getirmeyi nasip etsin.
Nasıl oldu bebisler canım

Canım bende bilmiyorum, net bilgi vermiyorlar, başından mı atıyorlar beni mi oyalıyorlar bilmiyorum. Hemşireler sorulara cevap vermiyor doktora sorun diyorlar. Doktora sadece haftada 3 gün görüş sırasında görüşüyoruz, o da en fazla 2 dkka sadece durum hakkında genrl bilgi veriyor, soru sormamıza müsade etmiyor dinlemiyor, cevap da vermiyor zaten. Durumları stabil diyip gönderiyor bizi. Anlamadım.
Canım hersey yolunda mı insalalh iyidir yavruların

Merhabalar kızlar, şükürler olsun şimdilik müdahaleye gerek yokmuş öyle dedi doktor. Takip edilecekmiş ama gerekince müdahale edicez şimdilik acil bişey yok dedi şükürler olsun. Bugün oğlumu emzirdim ilk defa. Emzirmeme müsade ettiler oğlan için kızıma dokunamadım ama hala. İnşallah ikisinede kavuşurum tez zamanda.

Allah razı olsun durumu sormuş metak etmişsiniz dualarınız yavrularımda biliyorum hepinizden Allah razı olsun inşallah, gönlünüzde ne muradınız varsa nasip etsin Rabbim. Geçen hafta hastaneye süt götürürken kaza yaptım malesef çok giremedim sayfaya kusur bakmayın merakta bıraktım sizide. ❣️

Merhabalar kızlar, şükürler olsun şimdilik müdahaleye gerek yokmuş öyle dedi doktor. Takip edilecekmiş ama gerekince müdahale edicez şimdilik acil bişey yok dedi şükürler olsun. Bugün oğlumu emzirdim ilk defa. Emzirmeme müsade ettiler oğlan için kızıma dokunamadım ama hala. İnşallah ikisinede kavuşurum tez zamanda.

Allah razı olsun durumu sormuş metak etmişsiniz dualarınız yavrularımda biliyorum hepinizden Allah razı olsun inşallah, gönlünüzde ne muradınız varsa nasip etsin Rabbim. Geçen hafta hastaneye süt götürürken kaza yaptım malesef çok giremedim sayfaya kusur bakmayın merakta bıraktım sizide. ❣️
Şükürler olsun @Mühendisanne güzel haber aldık :d040: ahh be guzelim senin başına da neler geldi bunlar hep sınav Allah'ın izni ile daha güzel günler gelecek:gathering:

Kizlar batumu tercih edecek olan olursa herturlu yardima hazirim. Burda tek sıkıntı dolar geçmiyor lari diye kendi paralari geciyor. Taksiciler cokuyanik . Batum sehirmerkezine 10 lari normalde taksi fakat bilmediginizi anladiginiz an 25 lari götürüyor. Doktor anlatmisti. Buralari tercih ederseniz siniri gectikten sonra change officeler var paralarinizi burda lariye sakin cevirmeyin cok düşük fiata bozuyorlar. Biz o hataya düştük. Cogu turkce biliyor dediklerinizi anliyorlar fakat konusmak istemiyorlar garip.
Merhaba bu konuda sizden bilgi alabilirmiyiz

Ay insalalh onemli bisey olmamistir canim ıyimisin peki Hey Allahim ya gercekten nazarmi böyle kiyamam Tabbim korusun sizi tüm kotuluklerden canım gelmis gecmis olsun

Geri