Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Şükürler olsun canım cok sevindim.imsalalh kizinida en kisa zamanda emzirebilirsin az daha sabir

Şükürler olsun @Mühendisanne güzel haber aldık
ahh be guzelim senin başına da neler geldi bunlar hep sınav Allah'ın izni ile daha güzel günler gelecek
Hiç sorma canım ya nazar mı oluyoruz göze mi geliyoruz bilemedik, ama şükürler olsun bebeklerimiz iyiymiş kaza etkilemedi çok fazla onlar iyi ya ötesinde ne olursa olsun kafasındayız. Rabbim beterinden korusun inşallah çok teşekkür ederim duaların için

Ay insalalh onemli bisey olmamistir canim ıyimisin peki Hey Allahim ya gercekten nazarmi böyle kiyamam Tabbim korusun sizi tüm kotuluklerden canım gelmis gecmis olsun
Allah razı olsun canım benim. Nazar mı sınav mı bimemedik ama çevremizde sevmeyen layık görmeyen çok fazla kişi var inan, hala arayıp hayırlı olsun demeyen yakın akraba var dülünebiliyon mu gebeliğin başından beri yüzüme bakıp tebrik etmeyen. Allah beterinden korusun inşallah.

Hastaneye gittim geçen tam park için yanaştım park derken adamın biri beni sollamaya çıkmıç, o sırada arkadan bi tır gelmiş adamda benim üstüme sürmüş bi baktım soldan sürüklüyor beni bi araba derken park halindeki başka bi araca kadar sürükledi beni bi anda iki araç arasında sıkışmış olarak kaldım ben. Rabbim beterinden korusun inşallah

Cok gecmis olsun canim. Bebeklerinede insallah en kisa zamnda kavusursun

Canımm anne olmuşsun gözün aydın Rabbime şükürler olsun ❤️ telefon degistiktek sonra pek giremedim bildirim de gelmiyor göremedim. Zamanla hersey geçiyor bu günlerde geçecek üzülme lütfen bebişlerin biran önce yanında olur inşallah geçmiş olsun kaza için sen dikkatli olsanda karşındaki olmuyor işte hiçbirseyin hiç kimsenin senin modunu düsürmesine fırsat verme boşver onları dış kapının dış mandalları sen ailenle mutlu ol yeter birde bebisler gelince oh Allahım size sağlıklı huzurlu bol neşeli hayat nasip etsin asıl güzellikler bundan sonra

Allah beterinden saklasin canım nazarlar sınavlar bununla birlikte kalsın bitsin artık güzel günler senin ve güzel ailen için olsun.en kisa zamanda mis kokulu yavrularina kavusman dilegiyle..Ha dış kapının dış mandallarına aldırış dahi etme şaşırmada anlamayada çalışma insanları anlamaya çalışırken hayatimizi kaçırıyoruz hakkımızda kim ne düşünüyorsa Allah onlara iki katini versin de geç hayatına odaklan Allaha emanet olun canım

Selam umutlu bekleyiş nasılsın bayadır yoktun sende canım

Bırak orta yerlerinden çatır çatır çatlasınlar mikroplar.
Ayrıca çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun.