Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Rabbım sağlıkla sorunsuz sıkıntısız evlatlarını kucağınıza almayı nasip etsin insallah bizimde dualarımız seninle hayırlı haberler inşallah Allah'a emanet olun

Sağlıkla kucağına almışsındır inşallah. Haber ver bize canım.

Arkadaşlar, herkese merhaba, anca toparlamaya başladım yavaştan, bebeklerim doğdu çok şükür, ikiside kuvözde şuan çok minik doğdular ama ölçümde yanılma varmış malesef,

Oğlum 1800, kızım 1630 gram doğdu. Durumları stabil diyor doktorlar, haftada 3 gün gösteriyorlar sadece 10 ar dakika o da kuvöz içinde. Gelişime göre enaz 15 gün kalacaklar diyorlar bilmiyorum evde bi başımayım beşikler boş kaldı ona canım sıkılıyor çok.

Ben enfeksiyon kapmışım iştahsızlık kusma ve mide bulantıları geçmedi bi türlü antibiyotiğe başladım iğne yapıyoruz bugün biraz daha iyi gibiyim.

Tüm anne olmak isteyen herkes için dua ettim. Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu tadmayı, ❣️

Canım benim gözün aydın şükür sag salim yaptın dogumunuda Allahin izniyle onlarda gör bak toparlanacaklar.benim iş arkadaşım 6aylik dogum yapmisti 3ay kuveyzde kaldı simdi masallah büyüdü bile onlar güçlü bebekler özel bebekler yakinda evine yuvana donecekler insallah

Sağol canım Allah razı olsun, darısı isteyen herkese olsun bende güveniyorum yavrularıma onlar çok zorluk atlattı Allahın izni ile evlerine gelecekler inşallah ❣️❣️❣️

Gozun aydin canım inşallah en kisa zamanda kucagina alirsin. Kilolarida cok az degil.