Kızlar nasılsınız ?
3 gündür nabzım yükseliyor. Tansiyon normal ama nabız yükseldiği zaman beni sersem ediyor. Yatıp dinlen dediler ama ufak birşeyde kalkınca hiç bir yerim tutmuyor. Son ayım diye mi böyle acaba.
Çarşamba günü dr kontrolüm var sorucam dr a.
Kızlar bende NK katil hücre tedavisini farklı bir tedavi sanıyordum dün iyice arastirmaya gecince daha onceki transfer öncesi bana verilen serum muş megerse.beyaz süt gibi olan 10-12 saat süren bir serum.bagisikligi guclendiriyor.bende yeni bir yöntem bana uygulanacak diye boşu boşuna heycanlanmisim daha önce ki iki transferimde de kullanmıştım işe yaramamıstı.dün nk nın o oldugunu anlayınca hayal kırıklığı yaşadım 🙁
Canım benim bol bol dinlen. Son aylarda bu sıkıntılar olur diye biliyorum kardeşimin eşinin son ayları hep hastanede geçmişti doktor bebek gelmeye yaklaştıkça böyle sıkıntılar olucak demişti hiç unutmam. Hiç yataktan kalkma ayaklarini dik tut hep yukari doğru.bebek doğmaya yaklaşmış canım
Kızlar bende NK katil hücre tedavisini farklı bir tedavi sanıyordum dün iyice arastirmaya gecince daha onceki transfer öncesi bana verilen serum muş megerse.beyaz süt gibi olan 10-12 saat süren bir serum.bagisikligi guclendiriyor.bende yeni bir yöntem bana uygulanacak diye boşu boşuna heycanlanmisim daha önce ki iki transferimde de kullanmıştım işe yaramamıstı.dün nk nın o oldugunu anlayınca hayal kırıklığı yaşadım 🙁
Bakalım zamanı var demekki diyorum benim geçen ay transfer oldu kimyasal oldu acaba incelikten mi diye düşünüp duruyorum ,
Peki sizin rahim kalınlığınız kaç milim
Evet canim doktor öyle istemisti 10 yada 12 saat sürmesi lazım ona göre ayarlasınlar serumu demisti.her iki transferimdede gece yatış yapıp sabah çıkış yapmıştık. Damar yolu acıp damardan verdiler serumu cok sıkıcı tam bir iziyetti