Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Youtube da videolari var adamin op.dr. münür şago diye tek tek anlattigi videolari var doktorum önerdiginde arastirdim bayada instegramda popüler adam. Insallah canim insanlarin anlattiği gibidir. Kibrista trend klinikler arasina girmis diyolar onun icin
Hım inşallah iyidir işinde peki hangi merkrz bu doktorun çalıştığı yer. Ben merkeze bağlı olmayan doktorlara çok güvenemiyorum bu donasyon işinde

Canım geçmiş olsun iyisindir inşallah, Gaziantepteyim bende inşallah hasar yoktur sende ve çevrende. Çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim. Şükür bizde ve evimizde herhangi bir sıkıntı yok. Size de geçmiş olsun hepimiz için çok korkutucuydu.Şu sıkıntılı zamanlarda gelecek olan bebeğinin varlığı umut doldurdu içimizi

Teşekkür ederim. Şükür bizde ve evimizde herhangi bir sıkıntı yok. Size de geçmiş olsun hepimiz için çok korkutucuydu.Şu sıkıntılı zamanlarda gelecek olan bebeğinin varlığı umut doldurdu içimizi
Allahıma şükürler olsun binlercekere, şuan nefes alıyor olmamız bile mucize gerçektem bundan sonea aldığım tek nir nefese bile binlerce şükredicem 6 şubatta yaşadıklarımızdan sonra 🙁 rabbim hiç bir kuluna bidaha yaşatmasın inşallah..

Bebeğim dersen o da bnim içün büyük bir mucize umudum oldu o şükürler olsun Rabbime isteyen herkese nasşp etsin bana da sağlıcakla doğurmayı nasip etsin inşallah 🙂

Geri