Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Ahh be zazam neler yasamissin , icine atmissin.cok uzgunum. İnsallah bu yolun sonunda anne olursun, Rabbim nasip etsin.

Kızlar selam ,nasılsınız ? depremden etkilenen herkese çok geçmiş olsun öncelikle Rabbim yaralarımızı sarsın. Güzel haberlerimizi okudum bize umut oluyorsunuz çok mutlu oldum .Ben Ukrayna ya gidemiyoruz diye kendi yumurtamla 2 kez tüp bebek denedim bu arada yumurtalar maalesef boş çıktı , Andrey ile sürekli temas halindeyiz ama yakında bitecek gibi değil , kıbrıs ta denemek istiyorum. 2/3 klinik ile görüştüm buradan okudugum kadarıyla , ama sizin görüşleriniz en değerlisi . Sizce hangisinde denemeliyim ?

Canım geçmiş olsun iyisindir inşallah, Gaziantepteyim bende inşallah hasar yoktur sende ve çevrende. Çok geçmiş olsun.

Makaron son zamanlar doktor Münir şago diye birini önerdiler
Sonuçlarımı attım
Yarın görüşücem
Bakalım benim gibi zor vakaya ne teklifi olucak
İki tanede dondurulmuş embriyolarımda Britishte
Ne yapacağımı şaştım
Histeroskopi mi olsm
Son üç defa negatifler beni çok üzdü
Biliyorsun eskiden hep pozitivlerim oldu ve düştü

Ben de orayla görüştüm bakalım sana ne diyecekler, benim de yunanistanda dondurulmuşlarım var ama hiç gidesim yok

Canim lefkosada hastanede kendi takimini kurmus iyi bir doktor diyorlar onun icin onu kibrisli doktorumda söylemisti . herseyi arastiriyormus dediler .insallah canim hersey iyi olur senin icin.

Canim lefkosada hastanede kendi takimini kurmus iyi bir doktor diyorlar onun icin onu kibrisli doktorumda söylemisti . herseyi arastiriyormus dediler .insallah canim hersey iyi olur senin icin.
İnşAllah kuzum
Evet çok titiz çalıştığını söylediler
Ve en önemlisi duyduğuma freş yumurta kullanıyorlar
Spermle döllendiriyor,olmasa o donörle yeni donör seçiyor
Vede aynı ücrete
İnşAllah öyledir

Bir arkadaşım da şimdi donasyon için merkez araştırıyor o dediğiniz doktoru da önersem mi ki. Munir şago dediğin doktoru. Telefonu var mı abla sende