Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

İnşAllah güzel haber tüm acılarına merhem olur canım kardeşim
Depremin şiddetini sende mi duydun?
Neredensin kuzum?
İnşAllah iyisiniz
Evet bende depremi yaşadım hemde 2 kere. Pazar günü eşimle geçe 12.30 gibi uyuduk birden sarsıntıya uyandık ama o nasıl bir sallanma dakikalarca sallandık anlatamam avizeden aens geliyor bina kolonlarından gıcırdamalar derken yanıbaşımdaki dolap içinde herşeyin devrilme sesleri o an sadece eşimle sarıldık birbirimize eşim bana korkma bebeklerimiz düşer sonra diye ağlayarak beni teselli etmeye çalışıyor, ben sadece ağlayıp bağıra bağıra ayetel kürsi okuyorum, bi elimle karnımı tutup embriyolarıma güven vermeye çalışıyorum anlatamam o anı. Deprem o an durunca eşim hemen benim ilaç çantamı montumu alıp geldi aşağı indik koşar adım.

Saat 9 gibi eşim hasta olurum bide arabada uzanamıyorum diye içeri girelim dedi girdik biraz uyuduk defalarca artçı deprem yaşadık kısa süreli çıkmadık. Saat 13 gibi kahvaltı yapıp ilaçlarımı içtim tam uzanacakkrn 13.24 de tekrar sallandık gözümün önünde kitaplık yere devrildi sallantı durunca da tamamen ayrıldık evden. Şuan köyde bi odadadyız işte Rabbim tekrarını yaşatmasın. Yazarken bile ağladım şuan. Çok fenaydı çok Rabbim düşman başına vermesin

Arkadaşlar bi sorum olucak ben şimdi progestan 50 mg ampül ve oksapar kullanıyorım bunları da şuan kaldığım yere getiremiyorum çocuklar oynar falan diye pazartesinden beri arabada duruyor ilaçlarımın tamamı. Gece bazen sıcaklık eksi dereceye düşüyor bi sıkıntı olur mu bozulur mu ilaç. Nasıl diyim bi kaç gündür yakmıyor iğneler acıtmıyor canımı

Allahım neler yaşadın sen canım kardeşim
Keşke kıbrısta kalsaydın 3-4 gün
Ne bilecektin ki
Çok şükür yaşıyorsunuz
Rabbim yakın zamanda seni ikiz gebelikle sevindirsin inşAllah
Kuzum aslında idrar testi yapsan azcı artık rahat olarsın
Tüm dualarımla güzel haberini bekliyorum

Progestan biraz yağlı olduğu için vurmadan önce avcunda isın 3-5 dakika
Hiç bir şey olmaz ilaçlara korkma
Şifa olsun bebişlerine

Nerden bilecektik ki. Gerçi kalsaydık da ailelerimiz burda orda aklımız uçardı onlardan. Bide hani şu Adıyamanda otelde enkazda vefat eden kktc li voleybolcular vardıya onlarla aynı uçakta geldik pazar günü Gaziantepe.. Abla görsen hepsi de nasıl heyacanlıydılar. Çoğu daha 15 inde kızlı erkekli 2 grup toplam 40 kişi.. Abla uçaktan inerken nasıl mutluydular anlatamam daha kar görmemiş hiç biri Gaziantepte o gün acayip kar vardı kar gördükleri için çok mutlu olmuşlardı. Bi tanesi bi an önce gidip kara uzanmak yatmak istiyorum diyordu kikir kikirdi hepsi... Nerden bileceklerdi burası bu kar kendilerine mezar olacak. Aklıma geldikçe içim daralıyor

Allah razı olsun abla inşallah öyle olur ben tek birine de razıyım abla aslında 5. Gün embriyosuydu ben bugün 7. Gün testle çıkardı belki ama eşim test istemiyor bende bi kaç gün daha ümit etmek istiyor belki acı gerçekle yüzleşmek istemiyordur diye bekliyorum perşembe günü kan testi günü o gğn haparız işte

Okuyarak gözlerimden yaş döküldü
Rabbim büyük bir acı yaşatı bize
Rabbim güç versin bize
Hakikaten büyük acı
Düyanın fani olduğunu bir daha gördük
Canım kardeşim sen o acıyı çarpı yüz yaşadın ve yaşıyorsun
Rabbim bu kısa sürede yüzünü güldürsün
İnşAllah gmzlerinden mutluluk yaşı kederini yıkasın

Çocukların hocaları da kızlara çok şanslı olduklarını ömürlerinde böyle bi ana şahit oldukları için çok şanslı olduklarını söyledi. Belki de bidaha kar göremeyeceksiniz dedi adam. Şimdi aklıma geldikç içim yanıyor nasıl anlatamam keşke o gün uçak rötar yapsaydı bişey olsaydı buraya gelmeseydik. Zaten pazar günü antepe inen son uçak ta o uçak oldu, havaalanı görevlsi hosteslere bugün burdasınız dedi hava şartlarından dolayı. Felekat bi kar yağışı vardı o gün. Zaten gecesinde de deprem oldu. Çok acı çok