Evet bende depremi yaşadım hemde 2 kere. Pazar günü eşimle geçe 12.30 gibi uyuduk birden sarsıntıya uyandık ama o nasıl bir sallanma dakikalarca sallandık anlatamam avizeden aens geliyor bina kolonlarından gıcırdamalar derken yanıbaşımdaki dolap içinde herşeyin devrilme sesleri o an sadece eşimle sarıldık birbirimize eşim bana korkma bebeklerimiz düşer sonra diye ağlayarak beni teselli etmeye çalışıyor, ben sadece ağlayıp bağıra bağıra ayetel kürsi okuyorum, bi elimle karnımı tutup embriyolarıma güven vermeye çalışıyorum anlatamam o anı. Deprem o an durunca eşim hemen benim ilaç çantamı montumu alıp geldi aşağı indik koşar adım.
Saat 9 gibi eşim hasta olurum bide arabada uzanamıyorum diye içeri girelim dedi girdik biraz uyuduk defalarca artçı deprem yaşadık kısa süreli çıkmadık. Saat 13 gibi kahvaltı yapıp ilaçlarımı içtim tam uzanacakkrn 13.24 de tekrar sallandık gözümün önünde kitaplık yere devrildi sallantı durunca da tamamen ayrıldık evden. Şuan köyde bi odadadyız işte Rabbim tekrarını yaşatmasın. Yazarken bile ağladım şuan. Çok fenaydı çok Rabbim düşman başına vermesin