H Herşeyçokgüzelolacak Daimi Üye Üye 7 Ocak 2022 #691 Eftalios' Alıntı: Sağlık onemli canim bundada vardir hayir nick name in gibi hersey guzel olsun bundan sonra Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım
Eftalios' Alıntı: Sağlık onemli canim bundada vardir hayir nick name in gibi hersey guzel olsun bundan sonra Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım
C Corti Daimi Üye Üye 7 Ocak 2022 #692 Zaza74' Alıntı: Canım benim düşük oluncada ilk sancım göbek etrafından başlıyor Acaba rahim kasılması mı öyle göbeğe vuruyor Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ki tam sebebini. Belki dedigin gibi rahim buyudukce kasiliyor, ben hep siviya yordum da belki de degildir
Zaza74' Alıntı: Canım benim düşük oluncada ilk sancım göbek etrafından başlıyor Acaba rahim kasılması mı öyle göbeğe vuruyor Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ki tam sebebini. Belki dedigin gibi rahim buyudukce kasiliyor, ben hep siviya yordum da belki de degildir
C Corti Daimi Üye Üye 7 Ocak 2022 #693 Zaza74' Alıntı: Corti senin tüpler kapalı mı Genişletmek için tıkla ... Evet son hsg cekildi. Cyclo ve folikullu dongude kalinlasma oldu ve sivi gorulmedi. Ne zaman estrofem baslaniyor, siviya merhaba
Zaza74' Alıntı: Corti senin tüpler kapalı mı Genişletmek için tıkla ... Evet son hsg cekildi. Cyclo ve folikullu dongude kalinlasma oldu ve sivi gorulmedi. Ne zaman estrofem baslaniyor, siviya merhaba
C Corti Daimi Üye Üye 7 Ocak 2022 #694 Eftalios' Alıntı: Evet bktircam pztesi günü canim insallah kalinlasmistir Genişletmek için tıkla ... Gunde. 3 taneyi bir seferde mi kullaniyorsun?
Eftalios' Alıntı: Evet bktircam pztesi günü canim insallah kalinlasmistir Genişletmek için tıkla ... Gunde. 3 taneyi bir seferde mi kullaniyorsun?
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 8 Ocak 2022 #695 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Ben aşıdan sonra 3 gün hasta yattım hep hepsi de ağır geçti 🙁 Genişletmek için tıkla ... Vurdurdum Gece 11.30 bir sıra vardı anlatamam İnşallah kolay geçiririm
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Ben aşıdan sonra 3 gün hasta yattım hep hepsi de ağır geçti 🙁 Genişletmek için tıkla ... Vurdurdum Gece 11.30 bir sıra vardı anlatamam İnşallah kolay geçiririm
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 8 Ocak 2022 #696 Herşeyçokgüzelolacak' Alıntı: Evet eski sayfadan ama kazen bana söyledi bu grubu öyle buldum sizleri diyarree nick diğerinde madem sayfa yeni nick de yeni olsun dedim Genişletmek için tıkla ... Allah kazen burayı biliyor muuu😳😳😳😳😳
Herşeyçokgüzelolacak' Alıntı: Evet eski sayfadan ama kazen bana söyledi bu grubu öyle buldum sizleri diyarree nick diğerinde madem sayfa yeni nick de yeni olsun dedim Genişletmek için tıkla ... Allah kazen burayı biliyor muuu😳😳😳😳😳
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 8 Ocak 2022 #697 Herşeyçokgüzelolacak' Alıntı: Başlığı kalıcı olarak kapattığını istersem bu grup ismi ile Google’dan bulabileceğimi söyledi Genişletmek için tıkla ... Kalıcı olarak yani bir daha o sayfa açılmıyacak Doğrumu anladım
Herşeyçokgüzelolacak' Alıntı: Başlığı kalıcı olarak kapattığını istersem bu grup ismi ile Google’dan bulabileceğimi söyledi Genişletmek için tıkla ... Kalıcı olarak yani bir daha o sayfa açılmıyacak Doğrumu anladım
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 8 Ocak 2022 #698 Herşeyçokgüzelolacak' Alıntı: Bu Arada pandaa ile özelden yazıştık bebişi gayet sağlıklı şu an için büyüyor inşallah hastahaneden çıkmak da nasip olur bir an önce Genişletmek için tıkla ... Allaha çok şükür Bu çok güzel har Allah bize hep güzel haber almayı nasip etsin❤️❤️❤️❤️
Herşeyçokgüzelolacak' Alıntı: Bu Arada pandaa ile özelden yazıştık bebişi gayet sağlıklı şu an için büyüyor inşallah hastahaneden çıkmak da nasip olur bir an önce Genişletmek için tıkla ... Allaha çok şükür Bu çok güzel har Allah bize hep güzel haber almayı nasip etsin❤️❤️❤️❤️
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 8 Ocak 2022 #699 Herşeyçokgüzelolacak' Alıntı: Teşekkür ederim canım çok şükür atlattık sayılır ama ne zormuş dikkat edin aklım gitti aileme birşey olacak diye çok ağır geçirdik Genişletmek için tıkla ... Çok şükür atlattınız Aşınız varmıydı?
Herşeyçokgüzelolacak' Alıntı: Teşekkür ederim canım çok şükür atlattık sayılır ama ne zormuş dikkat edin aklım gitti aileme birşey olacak diye çok ağır geçirdik Genişletmek için tıkla ... Çok şükür atlattınız Aşınız varmıydı?
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 8 Ocak 2022 #700 Herşeyçokgüzelolacak' Alıntı: Herşeyde var bir hayır normalde planlamaya göre bu ay Kiev’e gidecektik ama sonra yetişmez diye nisana alma kararı aldık biletleri iptal ettik zaten sonrası hemen covit olduk her nasip vaktine esirdir iptal etmesek de gidemeyecekmişiz meğer Genişletmek için tıkla ... İnşallah bahar ayı size uğurlu gelsin Hem sağlık hem bebişler getirsin
Herşeyçokgüzelolacak' Alıntı: Herşeyde var bir hayır normalde planlamaya göre bu ay Kiev’e gidecektik ama sonra yetişmez diye nisana alma kararı aldık biletleri iptal ettik zaten sonrası hemen covit olduk her nasip vaktine esirdir iptal etmesek de gidemeyecekmişiz meğer Genişletmek için tıkla ... İnşallah bahar ayı size uğurlu gelsin Hem sağlık hem bebişler getirsin