Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada
Herşeyde var bir hayır normalde planlamaya göre bu ay Kiev’e gidecektik ama sonra yetişmez diye nisana alma kararı aldık biletleri iptal ettik zaten sonrası hemen covit olduk her nasip vaktine esirdir iptal etmesek de gidemeyecekmişiz meğer
Yok değildim zaten covit olduk ailecek annem kaynanam eşim kardeşim hepsine bakmaktan grup aklıma bile gelmedi gözümü açınca girip gördüm yazılanları sonra ona yazdım grubu tekrar açma konusunu oda bana öyle yazmıştı canım bende sonra sizi buldum
Herşeyde var bir hayır normalde planlamaya göre bu ay Kiev’e gidecektik ama sonra yetişmez diye nisana alma kararı aldık biletleri iptal ettik zaten sonrası hemen covit olduk her nasip vaktine esirdir iptal etmesek de gidemeyecekmişiz meğer