Szr_
Hamiş Melek
Selam canımKızlar selam nasipse ben yarın artık su bahsettigim doktora gidicem.elimde 2tane emrio var biliyonuz 3.gün emriosu ve compak olan.. bu doktor miyom icin ameliyata gerek yok başlayalım transfer icin ilaclara derse transfer ettiricem kendisine..ama öncesinde havuz yapalim derse bu cikan yumurtalar belli en iyisi 3.gün olarak donduruluyor napayim sizce gerek varmı havuza
Muayeneden sonra dr a transfer olsam şansım yüzde kaç diye sor muhakkak. 3. Gün embriyon kaç hücreliydi ?
Bilgilerini ver doktora seni zaten havuz mu yoksa transfer mi diye illaki yönlendirecek.
Ben eşimin ısrarından dolayı tüp bebek yaptım biliyorsun. Ama sadece onun baskıları yüzünden değil. Bülent tıraşa gidip muayene oldum bütün tahlil ve rahim filmimi götürdüm. Şunu söyledim kendisine. Hocam eğer benim şansım çok azsa lütfen açık açık söyleyin gerekirse donasyon yaptırıcam dedim. Kesinlikle karşı çıktı ister burada ister başka bir yerde olsun muhakkak dene diye ısrar etti. Donasyonluk durumu olanlara onlar bişey demeden ben diyorum zaten dedi. Ve ısrarla denememi söyledi.
Eşimin israrlari, Bülent hocanın israrlari derken hadi deneyeyim dedim ama aret kamara gittim.
Şunu demek istiyorum doktor gerçekten düzgün bir insansa sana havuz, transfer veya donasyon konusunda net konuşur. İlk görüşme olacak ama o iletişimi kurmaya çalış canım.