Kızlar merhaba herkese, ben bugün hsg çektirdim, tamamen bayılttıkları için hiç bişey hissetmedim uyandığımda odaya yatırmışlardı. Toplamda 1 saat kadar baygın kalmışım eşim öyle söyledi.
Şimdi sonuca gelirsek yumurtalıklarım alınmıştı zaten kanal gibi bi durum yokmuş o yüzden. Doktorun söylediği şey şu,,
Kanalların kapalı rahim tam gelişmemiş küçük kalmış. Normal yolla gebe kalamazsın....
Şimdi ben zaten kıbrısta murat beyin tavsiyesi ile gittim bu doktora, tamm donasyon demedim ama ilk muayenede yumuralıkları görmeyince sordu bende alındı dedim tamm dedi. Yani yumurtanın olmadığını biliyordu ama rahim küçük kalmış diye de belirtmesi biraz ürküttü beni. Gebeliğe engel mi dedim hayır dedi. Yani sıvı var ya da polip myom vs var ya da yok da demedi. Görüntülerin resimlerine baktım hiç bişey yok gibi belirli bişey görünmüyor bile yani görünen tek şey kemiklerim başka da bişey görmüyorum ben Pff ne yapacam ben
Gelelim kıbrıstaki duruma, hastaneye attım görüntüleri bana geri döndüler ve bi tedaviye başlayalım deneyelim yeterli kalınlığa gelirse transferi yaparız gelmezse histereskopi ameliyatı olursunuz dedi.
Histerskopi ne, küçük rahimle alakası ne? Büyüyormu onunla rahim anlamadım