Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada
Slm arkadaslar.Bizde bilmiyorduk geç öğrendik. Saglik ocagi uc ay sonra cikacak diyince özelde yaptirdik yurt disina gitti on günde cikti sonuc. 3000 TL odedik.500 euro cok demisler. Kibris tam bir ticarethane olarak görüyor insanlari.
Slm arkadaslar.Bizde bilmiyorduk geç öğrendik. Saglik ocagi uc ay sonra cikacak diyince özelde yaptirdik yurt disina gitti on günde cikti sonuc. 3000 TL odedik.500 euro cok demisler. Kibris tam bir ticarethane olarak görüyor insanlari.
Bu kadar ümitsiz olma kanda betahcg düşükse cikmiyor biliyorsun gebelik testinde.
Daha önceki pozitif gebeliklerinde ki belirtilerin hiç biri yok canım üstelik adet olmadan bi kac gün önce migren ataklarım başlar benim onlar var kac gündür başım çatlayacak nasipte ötesi yalan gercekten.tek tesellim elimde bir tanecik emriom kaldı 🙁
Saglik ocagi cok gec veriyor.anadolu evde saglik yapmistik biz nisanda 1000tl odendi.
Yapan kurum ist medipil uni.genetik hastaliklar degerlendirme merkezi.direk ordan fiyt alabioirsiniz ya da https://www.anadoluevdesaglik.com/ buradan fiyat sorabilirsiniz.
Daha önceki pozitif gebeliklerinde ki belirtilerin hiç biri yok canım üstelik adet olmadan bi kac gün önce migren ataklarım başlar benim onlar var kac gündür başım çatlayacak nasipte ötesi yalan gercekten.tek tesellim elimde bir tanecik emriom kaldı 🙁
Mucize lazım bana emriom kalitesizdi zaten 2.gun emriosu üstelik yaşımdan dolayı 2 emrio transferi olması gerekirken oda bir taneydi heryerden umutsuzum ama Allah büyük cuma ola hayrola bakalim
Mucize lazım bana emriom kalitesizdi zaten 2.gun emriosu üstelik yaşımdan dolayı 2 emrio transferi olması gerekirken oda bir taneydi heryerden umutsuzum ama Allah büyük cuma ola hayrola baka
Sanki iyi olan hiçbir şey bizim için değilmiş hissi çok kötü bir duygu Rabbım bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun o kötü negatif histen bizi kurtarsın inşallah
Sanki iyi olan hiçbir şey bizim için değilmiş hissi çok kötü bir duygu Rabbım bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun o kötü negatif histen bizi kurtarsın inşallah