Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada
Oy oy maşallah minicik ya Rabbim sana mucizeyi yaşattı cok bekledin ama sonu güzel oldu insallah bizlere de nasip olur. Minik bezelye çok tatlı ya annesi her gün büyücek ne kadar güzel birşey
Belki basta biraz nazli idi seninki 2 hafta gonlunun muradi olsun, minik kalp atislari gelsin.sen yeter ki bu 2 hafta hep olumlu dusun. Dualarimiz ve kalbimiz seninle
Kızlar doktora gittim muayene oldum.
Keseyi gördük ben şok tabii.
6 haftalık olması lazım ultrasonda 5+1 haftalık göründü. Dr 1 hafta geriden gelebilir sıkıntı değil bundan sonra sağlıkla ilerlesin inşallah dedi.
Gayet kesen güzel mutlu ol diyor.
2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.
Belki basta biraz nazli idi seninki 2 hafta gonlunun muradi olsun, minik kalp atislari gelsin.sen yeter ki bu 2 hafta hep olumlu dusun. Dualarimiz ve kalbimiz seninle
Kızlar doktora gittim muayene oldum.
Keseyi gördük ben şok tabii.
6 haftalık olması lazım ultrasonda 5+1 haftalık göründü. Dr 1 hafta geriden gelebilir sıkıntı değil bundan sonra sağlıkla ilerlesin inşallah dedi.
Gayet kesen güzel mutlu ol diyor.
2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı.
Cookkkkk sevindim canim yaaa cok şükür senin yaramaz gec kendini gosteriyor 2.asama bitti cok şükür keseyi gördünüz simdi dunyanin en guzel kalp atisinida duyduktan sonrada hamileligin tadini cikar canim benim❤❤❤❤❤