Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada
yok canim ben kaynanamla gelinim mutfaktaya katilmayi düşünüyorum kaynanalar yerin dibine sokma yarismasi o yemekteyizde rezil ederler beni benim sesimde cikmaz hayatta agzimi acipta bir kimseye laf edicek karakterde deilim
Ben cevap yazarken emojiye basarken nescafe reklami cikiyor rezil oldum zannettim emoji yerine ben gonderdim zannettim nescafe reklamini gece ruyalarimdan cikmiyo reklamlar dank diye sayfaya reklam oturuyor ya megersem sayfanin ozelliginde varmis
yok canim ben kaynanamla gelinim mutfaktaya katilmayi düşünüyorum kaynanalar yerin dibine sokma yarismasi o yemekteyizde rezil ederler beni benim sesimde cikmaz hayatta agzimi acipta bir kimseye laf edicek karakterde deilim
Aslinda öyle olmak lazim canim ben biri bana kufur etse bagirsa bile suatina bakip güler gecerim hic konusmam sırıtırım sadece karsimdaki dahada sinirlenir sacini basini yolma derecesine gelir soylenir soylenir gider
Ben cevap yazarken emojiye basarken nescafe reklami cikiyor rezil oldum zannettim emoji yerine ben gonderdim zannettim nescafe reklamini gece ruyalarimdan cikmiyo reklamlar dank diye sayfaya reklam oturuyor ya megersem sayfanin ozelliginde varmis