Aminnnnnn insallah. Batumda ilgi alaka herseyi sevdim fakat yasadigim talihsizlikler bana tedaviden sonra yapilan itiraflar embiriliyog telefonda bana benim hatam denemek icin embiriyoyu trans fer etttik demesi,beni deneme tahtasina cevirmeleri benim kafamdaki soru işaretlerine sebeb oldu bu sefer olacak deyip yemin billah etmeleri kafami cok karistirdi rabbime emanetiz bu sefer icimde inan gram olacak duygusuyla gitmiycem gynolifte ilk transferimde eger rahmim saglam olsaydi tutardi diye düşündüm herseyi evet orda bize karsi murat hoca ve enis bey haric herkes ilgisizdi ama hersey ilgi alaka deilmis gecte olsa anladim. Çünkü ilk transfer sonucunda cikan sonucla bu batum transferinde cikan sonuc arasinda cokk fark vardi. Hemen eski sonuclari karsilastirdim atmam8stim çünkü. Isini iyi uapiyorlarmis gynolifte bunu cok iyi anladim bu batum maceramdan sonra inan hersey ilgi alaka deilmis bunu cok aci anladim oyuzden.İnşallah dediğin gibi bu son olur başka yere gerek kalmaz. Ama seni tekrar gynolife yönlendiren düşündüren ne oldu? Batum ile farklılıklarmı gördü