Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada
Benim burada iyi bir doktorum var. Kendisi tüp bebek dr. u.Donasyon yaptigimizida biliyor. Sag olsun donasyondan önce takiplerimi yapti. Kibristaki doktorum Bana iki gunde bir kan ver dedi.baska yapmam gereken bir test var mi?
vallahi hep kendime onu diyorum bebeğim için evladım için her şey tüm ilaçlar iğneler eğer gebe kalırsam 90 gün boyunca toplam 270 adet iğne olucam mesela ki iğneden çok korkan biri olarak herşeye değer diyorum bebeğim için amin inşallah benim ve hepimiz için güzel olsun artık
Slm Guest seni burada gördüğüme sevindim. Sana yazmak istedim ama Kadinlar klb u nedense hesabımı pasif hale getirmiş. Sanırım beni buraya yazarken yakaladi
Kızlar yasaklı değilsiniz bende zar zor girdim, eşimin teli iPhone onunla çok rahat girdim, benimki android ondan mı bilmiyorum. Ama niklerinize baktım yasak yok.
İnşallah hepimiz için güzel sonuçlar olsun.
Ben yumurtaları toplattıktan sonra tüpleri aldırtmayı düşünüyorum.
Yani tamamen tıkalı ama belki de tutunmayı engelliyor olabilir diye.
Gözümü de korkutuyor ama bakalım artık.