Sorun gurcistanda deil canim herkrs gonul rahatligiyla gidebilir. Sorun benim ilac kullanimini yanlus anlamam ve ortalugi velveleye vermem. Kisiye ozel tedavi uygulandi bana ben burdaki doktorumla kordineli gittik burda yaprirdigim testleri ameliyatlari hepsini doktorum gurcistana yolladi. Zaten pozitif alan arkadasimla doktorumuz ortak ikimizde ayni doktor sayesinde batumdayiz benim aklimda kiev vardi arkadasim onerdi batumu ben burdaki doktorumla konustum sonanda gitmeye karar verdim. Mesala hamile olan arkadasima ayri bir program uygulandi bana ayri. Onun rahminde sorun yoktu spermde sorundu. Benimde rahmimdeydi ameliyat oldum .ona taze fresh kullanildi o donorle ayni anda tedaviye basladi .bayada sürdü onun .sonuc hamile hemde ikiz. Banada farkli birdonor teknigi uygulandi donor onceden hazirlanmis ve yumurtalar dondurulmus . Ben bunlari hep sonradan sorarak ogrendim. Doktorun soylediklerini aktariyorum.Dur hemen içini karartma. Ne 5.günler belirtisi olanlar okuduk sonuç negativ, ne 3.günler belirtisiz okuduk sonuç pozitiv. Orası hiç belli olmaz İnşallah güzel sonuç alırsın bizede mutlu haberi verirsin.
Eftalios senin tedavinde çok soru işaretleri oluştu halâ da anlamış değilim. Madem 5.güne giden embriyon varsa neden apar topar 3.gün embriyosu transfer ettiler? Sana has özel bir durummu gelişti orada? Rahimle alakalı mesela? Birde neden günaşırı ilaç kullandıttılar? Yoksa senmi ilaçları yanlış kullandın ? Halâ mantığını çözebilmiş değilim. Bize şunu bir açıkca anlatsan diyorum. Yani öyle bir muallakta bıraktın ki gürcistanı düşünen de geri çekildi diyebilirim.