Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada
Suan hersey durmus durumda canim bazi sebepler durumlar var suan gidemeyecegim icin bosuna hicbirsey yaptirmak istemedim. Nasip kismet bekleyecegim ben bir sure daha ara verdim ben
Hakkında hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın. Bende yasaklar var karantina var bir gidebilsem diye kendimi yiyip bitirmiştim ama olmadı. Keşke geç gitseydim de mutlu son olsaydı. Hakkında hayırlı olsun biraz daha sabır ❤
Hakkında hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın. Bende yasaklar var karantina var bir gidebilsem diye kendimi yiyip bitirmiştim ama olmadı. Keşke geç gitseydim de mutlu son olsaydı. Hakkında hayırlı olsun biraz daha sabır ❤
Güzel arkadaşim hiç canını sıkma, herşey olacağına varır. Allah in mucizeleri sonsuz böyle başlayıp güzelleşen nice sonuçlar var bugün dualarımız seninle ❤️❤️
Suan hersey durmus durumda canim bazi sebepler durumlar var suan gidemeyecegim icin bosuna hicbirsey yaptirmak istemedim. Nasip kismet bekleyecegim ben bir sure daha ara verdim ben
Canlar çok giremiyorum buraya ama inanın hep dualarım sizlerle. Bugün hep birlikte sevgili Makaron umuza dua edelim Allah in izniyle güzel haberler verecek bize ❤️