L LittleBd Aktif Üye Üye 7 Şubat 2022 #2.011 Makaron' Alıntı: Çarşamba tekrar test istedi, ona göre bakalım diyor. Evet çok düşük ♀️ Genişletmek için tıkla ... Artacak canım 🙂 2.8 gelip hamile olan arkadaş gördüm şimdi çocuğu 8 yaşında . Umudunu kaybetmeden ilaçlarını al aksatma.
Makaron' Alıntı: Çarşamba tekrar test istedi, ona göre bakalım diyor. Evet çok düşük ♀️ Genişletmek için tıkla ... Artacak canım 🙂 2.8 gelip hamile olan arkadaş gördüm şimdi çocuğu 8 yaşında . Umudunu kaybetmeden ilaçlarını al aksatma.
C Corti Daimi Üye Üye 7 Şubat 2022 #2.012 Herşeyçokgüzelolacak' Alıntı: Bende varım duanızda bana da yer verin lütfen Genişletmek için tıkla ... Allahim ugrasan her kadina kolaylik ver…dualarim ve kalbim tum kadinlarla..
Herşeyçokgüzelolacak' Alıntı: Bende varım duanızda bana da yer verin lütfen Genişletmek için tıkla ... Allahim ugrasan her kadina kolaylik ver…dualarim ve kalbim tum kadinlarla..
C Corti Daimi Üye Üye 7 Şubat 2022 #2.013 Makaron' Alıntı: Çarşamba tekrar test istedi, ona göre bakalım diyor. Evet çok düşük ♀️ Genişletmek için tıkla ... Hic endise etme ne dusuk degerle devam edp dogurani gorduk, moralini bozma. Artacak Allahin izniyle..
Makaron' Alıntı: Çarşamba tekrar test istedi, ona göre bakalım diyor. Evet çok düşük ♀️ Genişletmek için tıkla ... Hic endise etme ne dusuk degerle devam edp dogurani gorduk, moralini bozma. Artacak Allahin izniyle..
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 7 Şubat 2022 #2.014 Herşeyçokgüzelolacak' Alıntı: Bende varım duanızda bana da yer verin lütfen Genişletmek için tıkla ... Kuzum sen ne zaman başlıyorsun Allah tedavini güzel sonlandırsın
Herşeyçokgüzelolacak' Alıntı: Bende varım duanızda bana da yer verin lütfen Genişletmek için tıkla ... Kuzum sen ne zaman başlıyorsun Allah tedavini güzel sonlandırsın
H Herşeyçokgüzelolacak Daimi Üye Üye 7 Şubat 2022 #2.015 Zaza74' Alıntı: Kuzum sen ne zaman başlıyorsun Allah tedavini güzel sonlandırsın Genişletmek için tıkla ... Nisan da ön görüşme ve tedavi planı için gideceğiz canım Allah nasip ederse
Zaza74' Alıntı: Kuzum sen ne zaman başlıyorsun Allah tedavini güzel sonlandırsın Genişletmek için tıkla ... Nisan da ön görüşme ve tedavi planı için gideceğiz canım Allah nasip ederse
H Herşeyçokgüzelolacak Daimi Üye Üye 7 Şubat 2022 #2.016 Zaza74' Alıntı: Kuzum sen ne zaman başlıyorsun Allah tedavini güzel sonlandırsın Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım inşallah sende güzel bir sona geldin inanıyorum ben
Zaza74' Alıntı: Kuzum sen ne zaman başlıyorsun Allah tedavini güzel sonlandırsın Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım inşallah sende güzel bir sona geldin inanıyorum ben
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 7 Şubat 2022 #2.017 Herşeyçokgüzelolacak' Alıntı: Nisan da ön görüşme ve tedavi planı için gideceğiz canım Allah nasip ederse Genişletmek için tıkla ... İnşAllah Sen hangi merkezdesin?
Herşeyçokgüzelolacak' Alıntı: Nisan da ön görüşme ve tedavi planı için gideceğiz canım Allah nasip ederse Genişletmek için tıkla ... İnşAllah Sen hangi merkezdesin?
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 7 Şubat 2022 #2.018 Herşeyçokgüzelolacak' Alıntı: İnşallah canım inşallah sende güzel bir sona geldin inanıyorum ben Genişletmek için tıkla ... İnşAllah canım İnşAllah❤️
Herşeyçokgüzelolacak' Alıntı: İnşallah canım inşallah sende güzel bir sona geldin inanıyorum ben Genişletmek için tıkla ... İnşAllah canım İnşAllah❤️
H Herşeyçokgüzelolacak Daimi Üye Üye 7 Şubat 2022 #2.019 Zaza74' Alıntı: İnşAllah Sen hangi merkezdesin? Genişletmek için tıkla ... Kiev de karar kıldık inşallah bir aksilik olmasa eğer
Zaza74' Alıntı: İnşAllah Sen hangi merkezdesin? Genişletmek için tıkla ... Kiev de karar kıldık inşallah bir aksilik olmasa eğer
Z Zaza74 Daimi Üye Üye 8 Şubat 2022 #2.020 Makaron' Alıntı: Amin inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün Beta 11.09 geldi , bisey diyemiyorum Genişletmek için tıkla ... İnşallah iki gün sonra yüz üstü olsun
Makaron' Alıntı: Amin inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün Beta 11.09 geldi , bisey diyemiyorum Genişletmek için tıkla ... İnşallah iki gün sonra yüz üstü olsun