Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada
Benim tek sıkıntım bu sayfada bende hala reklam var tekrar hesap cikip girince sifrem otomotik olmuyor hatirlamiyorum sifremi gmailim acilmiyor chromedan giriyorum buraya ozaman reklamlar yapisip duruyor bende
Kızoşlaaaaaaarrrrrr size güzel haberim varrrr
Nes arkadaşımızı hatırlayan var mı
Batumda tedavi gören
Haaaamiiiiiileeeeee
Maşallah
Darısı bizlere
Nes affet seni bekliyemedim ben söyledim
İnşAllah benim güzel haberimi veresin
Mükemmel bir haber bu
Keske buraya gelse de neler yapti , nasil oldu. fiyat falan Batum için herseyin bilgisini paylassaydi bizimle.
A68 nasil acaba. tekrar denese keske. bir de angrywoman vardi onun da durumunu merak ettim.
Valla eczand eczane gezdim bir tane bulmustum diger illlerdeki eczaneleri aradim kuzenim eczaci o dan istettim azcik 4 yada 5 tane stokladim sikinti yasaniyormus depolarda yok diyorlar ondan sordum
Mükemmel bir haber bu
Keske buraya gelse de neler yapti , nasil oldu. fiyat falan Batum için herseyin bilgisini paylassaydi bizimle.
A68 nasil acaba. tekrar denese keske. bir de angrywoman vardi onun da durumunu merak ettim.
Bebeğin kilosu ve emme-yutma refleksi tamamlanınca teslim ediyorlar canım 🙄 Şuan 36+5’te
Her bebek emme refleksiyle doğuyor ama yutma ile beraber iki koordinasyon anne karnında 35-36. Haftalarda tamamlanıyormuş, yutmada sıkıntı olursa ciğerine kaçıp tamamen bebeği geriye götürüyormuş yoğun bakımımız çok detaycı. o yüzden şuanda anne karnı süresini tamamlatmayı bekliyorlar bir de kilo alacak teyzesi inşallah sağlıcakla yanımıza bekliyoruz