Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada
İnşallah ama gebelik bu kadar erken belirti gösterir mi ki ☺️☺️ Gözümü açamıyorum resmen ve sadece 2 gündür sabah ilaçları içtigim zaman oluyor gözümü açamıyorum
İnşallah ama gebelik bu kadar erken belirti gösterir mi ki ☺️☺️ Gözümü açamıyorum resmen ve sadece 2 gündür sabah ilaçları içtigim zaman oluyor gözümü açamıyorum
İnşallah hayırlı olur zaza74. Zoladexin faydası ne canım genelde tedaviye giden herkese öneriliyor. Peki hangi durumlarda zoladex önerilmez? Hangi durumlarda ihtiyaç duyulmaz?
İnşallah hayırlı olur zaza74. Zoladexin faydası ne canım genelde tedaviye giden herkese öneriliyor. Peki hangi durumlarda zoladex önerilmez? Hangi durumlarda ihtiyaç duyulmaz?
Amin cnm
Benim rahimde miyomlar var ve endometriozidim var,onunçin yaptırmamı isterler
Ama genelde implantasyon penceresini ele almak için ve tüm kendi hormonlarımızı baskılayarak ,suni verilen hormon değerlerini takip etmek amacıyla