Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada
Sokaktaki canlarimiz için ugrasan belediyelerin sirti yere gelmesin inşallah.
Icinde hayvan sevgisi olandan korkmayacaksin.
Ve her kim onlar icin ugrasiyorsa da Allah Razi olsun onlardan
Kocaman kalp
Arkadasim baska bir yerde yaptirmis kievde sir kutusu agzindan zorla laf aldim zaten ondan sonra arayip sormadim iyi hatirlattin ben bunu bir arayayim pozitifmi negatifmi diye kizdim biraz onra sanki gozum varmis gibi sakladi benden tedavisini bide ben buna biontex dedim bu baska anladigi icin baska bir yere gitmis
Arkadasim baska bir yerde yaptirmis kievde sir kutusu agzindan zorla laf aldim zaten ondan sonra arayip sormadim iyi hatirlattin ben bunu bir arayayim pozitifmi negatifmi diye kizdim biraz onra sanki gozum varmis gibi sakladi benden tedavisini bide ben buna biontex dedim bu baska anladigi icin baska bir yere gitmis
Milette tuhaf niye gözümüz kalsın tm yani bizde istiyoruz üzülüyoruz falan ama gözümüz kalmıyor ki seviniyoruz birinin daha hayalleri gerçek oldu diye. Bilmesen tedaviyle olduğunu belli bir süre söylemez anlarım ama biliyosun neyi saklarlar ki böyle 🙄
Tüh,
Ihtiyacin olursa haber edersin o zaman.
en az 4 kutu var elimde ama dedigim gibi klinikten kutusuz aldiydik. kutulari yok kullanim tarihi falan bilinmiyor
Tüh,
Ihtiyacin olursa haber edersin o zaman.
en az 4 kutu var elimde ama dedigim gibi klinikten kutusuz aldiydik. kutulari yok kullanim tarihi falan bilinmiyor