Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada
Kız mühendis nerdesin sen kaç gündür kendimi paraladım yalnız kaldın bizi bulamicaksin diye hoş geldin yeni yıl yeni evin yeni sayfamız güzellik getirsin sana da
Allah razı olsun canım benim diğer sayfaya da girmiyordum günlerdir dün girdim sağolsun Diyarree arkadaşımız haber vermiş özellikle yazmışsın haber vermesini çok teşekkür ederim ❣️ cümlemize hayırlı haberler gelsin inşallah
Allah razı olsun canım benim diğer sayfaya da girmiyordum günlerdir dün girdim sağolsun Diyarree arkadaşımız haber vermiş özellikle yazmışsın haber vermesini çok teşekkür ederim ❣️ cümlemize hayırlı haberler gelsin inşallah