H Haliş Forum Okuru 12 Kasım 2019 #51 Likapam' Alıntı: Büyük ihtimal enfeksiyon var sertlik filan varmı??? Genişletmek için tıkla ... Evet sertlik var
Likapam' Alıntı: Büyük ihtimal enfeksiyon var sertlik filan varmı??? Genişletmek için tıkla ... Evet sertlik var
Likapam Paylaşımcı Melek 12 Kasım 2019 #53 Haliş' Alıntı: Evet sertlik var Genişletmek için tıkla ... Kırmızılık filan varmı belki çıbandır
H Haliş Forum Okuru 12 Kasım 2019 #54 Likapam' Alıntı: Kırmızılık filan varmı belki çıbandır Genişletmek için tıkla ... Yok Abla kizariklik ama kaşıntı çok
Likapam' Alıntı: Kırmızılık filan varmı belki çıbandır Genişletmek için tıkla ... Yok Abla kizariklik ama kaşıntı çok
Likapam Paylaşımcı Melek 12 Kasım 2019 #55 Haliş' Alıntı: Yok Abla kizariklik ama kaşıntı çok Genişletmek için tıkla ... O zaman bi dr git canım bilemedim
Haliş' Alıntı: Yok Abla kizariklik ama kaşıntı çok Genişletmek için tıkla ... O zaman bi dr git canım bilemedim
H Haliş Forum Okuru 13 Kasım 2019 #56 Likapam' Alıntı: O zaman bi dr git canım bilemedim Genişletmek için tıkla ... Tamam abla ben bi doktora gideyim ozaman
Likapam' Alıntı: O zaman bi dr git canım bilemedim Genişletmek için tıkla ... Tamam abla ben bi doktora gideyim ozaman
Likapam Paylaşımcı Melek 13 Kasım 2019 #57 Haliş' Alıntı: Tamam abla ben bi doktora gideyim ozaman Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım
Haliş' Alıntı: Tamam abla ben bi doktora gideyim ozaman Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım
H Haliş Forum Okuru 13 Kasım 2019 #58 Likapam' Alıntı: Geçmiş olsun canım Genişletmek için tıkla ... Sağol abla
Likapam Paylaşımcı Melek 13 Kasım 2019 #59 Haliş' Alıntı: Sağol abla Genişletmek için tıkla ... Ne yaptın gittinmi canım
H Haliş Forum Okuru 14 Kasım 2019 #60 Likapam' Alıntı: Ne yaptın gittinmi canım Genişletmek için tıkla ... Yok abla gitmedim daha daha doğrusu gidemedim abla yanlız sana birşey sormak istiyorum goüslerimde hafiften bir şişlik ve çok az bi ağrı var sence işe yaramış olabilirmi iğne
Likapam' Alıntı: Ne yaptın gittinmi canım Genişletmek için tıkla ... Yok abla gitmedim daha daha doğrusu gidemedim abla yanlız sana birşey sormak istiyorum goüslerimde hafiften bir şişlik ve çok az bi ağrı var sence işe yaramış olabilirmi iğne