İyi akşamlar ben 3 yılık evliyim ve hiç çocuğum olmadı 3 ay klomen kullandım üçüncü ay doktor gel yumurtanın büyüklüğüne bakalım dedi ve gitim yumurta 15 mm olmuştu doktor pazartesi gününe kadar yumurta 19 mm olur dedi ozaman gel yumurta çatlatma iğnesi verelim dedi bende gitim ve yumurta büyümüştü doktordan bana çatlatma iğnesi verdi 5 kasım sabah saat 10 vurul dedi ama doktorun yanına gitmeden bir gün önce yumurtamın olduğu bölgede sol tarafta çok şiddetli bir ağrı oldu başka bir doktora sordum doktorun bana iğneyi yazdıktan sonra sol tarafımda şiddetli bir ağrı oldu dedim diğer doktorda yoksa yumurtanın kendi catladimi diye sordu sizce yumurta çatlamış olsaydı diğer doktor ultrasonla gormezmiydi baktı ve bana yumurta 19 mm olmuş dedi ama diğer doktorun yumurtan çatlamış olabilir dedi kafam çok karışık ve çok stresliyim moralim kaç gündür bozuk ya bu ayda olmazsa iğneyi vurulalı 35 saat oldu ama ne bi ağrı nede bir belirti var ve iğne aybasimdan 16 gün sonra yapıldı lütfen bir cevap verin çok kötüyüm moralim çok bozuk