bende rüyamda ablam hamileymiş onu gördüm ama ben çok üzüldüm benim yok diye bide atletimi yıkamışım bembeyaz tertemizzzzmişş....denizcim yorumunu bekliyorumm..
eşin veya sen KURAN I KERİM okuyormusunuz yada biliyormusunuz bu size bir uyarı bilmiyorsanız öğrenmeniniz gerektiğine biliyorsanız ise sık okumanız gerektiğine işarettir
hayır olsn cok tuhaf rüyalar gördüm. rüyamda önce kocaman bi altın buluyorm sonra sahibine veriyorum .neyse yürüyorum böle adım attıgım yerden bi altın buluyom sonra biri görüyo geri bırakıom.neyse diger bi rüyam da esim bana dio ki bana karınla barısma diyolar ben barısmak istiyom ama barişma diyolar bana .diger bi rüyam da görümcemi görüyorum denizcim simdiden tesekkur ederim canım
canım keder ve üzüntüyü inşallah yeneceksin şu günler bazı sıkıntılar yaşasanda geçici sabırlı ol.kocanla olan rüy a bilinçaltı.birde evine küçük bir şey alıcaksın
canm rüyamda gördüm ki kırmızı mercimek veriyor annem bana bi kase içinde bende diyorum ki anne bizdede var annem yine veriyor olsun bunuda al bu çok iyi diyor bende alıyorum. Nedir cnm ?