Yok mu rüya görüp anlamını merak edenlerrrrrrrr......

Denizcim bende bugun kaynanamdan bir kiyafet aliyordum bebisim icin ilk dogdugunda giydirmek icin sonra vazgectim geri verdim dedimki sonra alirim zaten ben br tane ayirmistim dedim birde sanci cektigimi gördüm bi andada esimde bebisimizi görmüs 🙂🙂 cevaplarsan sevinirim 🙂 bu arada bebis erkek

Denizcim bende bugun kaynanamdan bir kiyafet aliyordum bebisim icin ilk dogdugunda giydirmek icin sonra vazgectim geri verdim dedimki sonra alirim zaten ben br tane ayirmistim dedim birde sanci cektigimi gördüm bi andada esimde bebisimizi görmüs 🙂🙂 cevaplarsan sevinirim 🙂 bu arada bebis erkek
canım bu rüya hamile olduğun için bilinçaltına girmiş rüyalar.yani uyanıkken ne yaparsan ne düşünürsen o gece rüyana girer hiç merak etme güzel ve hayırlı.Allah tamamına erdirsin bir avazda inşallah

denizimm benim saçımda bitler vardı ve çoktu baya ilaç sıkıp öldürmeye çalışıoruz ölmüyolar komşularımın başınada geçmişler ve evlenmeden önceki halimle görüorum ailemin ewindeki komşularım arkadaşlarımı ne heryerde karda var ama kısa kollu ile dolaşıoruz balkondayız bit ilacı sıkıoruz hatta ilaçtan öksürüyorum çok sıkıldı die nedendir acepp 😀

denizimm benim saçımda bitler vardı ve çoktu baya ilaç sıkıp öldürmeye çalışıoruz ölmüyolar komşularımın başınada geçmişler ve evlenmeden önceki halimle görüorum ailemin ewindeki komşularım arkadaşlarımı ne heryerde karda var ama kısa kollu ile dolaşıoruz balkondayız bit ilacı sıkıoruz hatta ilaçtan öksürüyorum çok sıkıldı die nedendir acepp 😀
canım bol para kazanmaya dostların artmasına işarettir bit.kar görmen mevsiminde olduğumuz için hayırlı

denizcim.benim hiç çocuğum yok.fakat rüyamda bi oğlum varmış ve ödül töreni gibi biyerde ismini söylüyolar.adıda Muhammed miş.ben hem ağlıyorum,hem alkışlıyorum.sonrada eşime dönüp diyorumki bak iyikide muhammed koymuşuz kulağa nekadar hoş geliyo diyorum.uyandığımda tüylerim diken dikendi ve hala ağlıyodum.ne dir acaba bunun manası.çok etkilendim.

Geri