Yok mu rüya görüp anlamını merak edenlerrrrrrrr......

denizcim bende rüyamda burnumu temizliyordm ama bi türlü bitmio .ben rüyamda sümük gördm. bide 3 gece üst üste rüyamda yolculuk yaptım

[h=5]Hayır olsun, Bu gece rüyamda, yengemlerdeyim, biyere gidiceklermiş uzun bir yolculuğa artık memlekete falanmı bilmiyorum, güya onlara yolluk hazırlıcam ama, 6-7 tane soyulmuş elmayı suda haşlamaya çalışıyorum, tencere küçük diye yapamıyorum, o sıra annem orada bak bakalım mutfak dolabında büyük tencere varmı diyorum arıyor bulamıyor yok en büyüğü bu diyor, sonra pencereden yengeme sesleniyorum geliyor dolabı açıyor kocaman tencere gözümzün önünde nasıl görmezsiniz diyo ve veriyo, ben elmaları oraya geçirip haşlamaya devam ediyorum, yengem gülüyo bana bakıp, geçen senede yoğurtlu makarna yapmıştın yemiştik yolda diyor....[/h]
Yorumlarsan sevinirim canim, tesekkurler 🙂

ayy güldüm kız nası rüya bu 🙂

helal mala işarettir

hayır olsn cok tuhaf rüyalar gördüm. rüyamda önce kocaman bi altın buluyorm sonra sahibine veriyorum .neyse yürüyorum böle adım attıgım yerden bi altın buluyom sonra biri görüyo geri bırakıom.neyse diger bi rüyam da esim bana dio ki bana karınla barısma diyolar ben barısmak istiyom ama barişma diyolar bana .diger bi rüyam da görümcemi görüyorum denizcim simdiden tesekkur ederim canım