Yok mu rüya görüp anlamını merak edenlerrrrrrrr......

denızcıım dün rüyamda annemle koydekı annemlerın komsusunun avlusunda bulgur pılavı vardı bır leğen kadar sankı çoktu yanıı yere bosaltınlıs bende yarım ekmeğın arasına elımle pılavdan aldım koydum annemede bıtane ısırttım annemlerın evne doğru gelıyoduk yolda bırsürü ırılı ufaklı yılan gordüm bıtane küçük kırmızı gibi yılan bana uzanıyodu bende vurdum ayağımla hayırdır ınsallah

her şey yolunda giderken bir anda önünüze engeller çıkıyor bazı içten ve sinsi düşmanlarınız var canım ama eşinizle bibirinize olan sevgi ve saygınızın sayesinde herşeyin üstesinden gelebiliyorsunuz...bereketli ve kazançlı işler var önünüzde

hayr olsun tabiki canım hayırlı ve temiz bir kısmetiniz var canım,,yılan rüyaları bir kaç şekilde yorumlanır düşman,gizli düşman,haset eden komşu gıybet eden akraba,nefis ve şeytan sen ayağınla vurarak buna mani olmuşsun

gayet güzel bir rüya ALLAHÜ TEALA KUDRETİNİ YÜCELİĞİNİ göstermek için bu arkadaşa rüya vesilesiyle gösterilmiş...Herşey ALLAHTAN gelir zor günler bereketli günler her şey RABBİMİZİN takdiriyle olur her şeyi veren RABBİMDİR o isterse OL demesi yeterlidir bu rüyada bir mesaj var BU Kısım ALLAH YAZISINI göemesiyle alakalı...birde kiraz yemek hayal ettiği bir şey var bu da en kısa zamanda gerçekleşeceğini müjdeliyor

Son düzenleme:
ben ruyamda bi akrabamın bana hamilelik testi yapmak istediğini gördüm tamam dedim yapalım sonra eski bi arkadasımı gördüm acık mavi bi mont giymişti sarıldım konustuk falan acaba ne anlama geliyo?
o arkadaşın için bolluk ve zenginlik var rahat bir döneme giriyor seen evli bekar ve bebek var mı bu konuda bir bilgi yaz ona göre döncem sana