denizcim merhaba
Bi rüya gördüm anlam veremedim de herkes sana yönlendirdi beni 🙂 Şöyle anlatayım.
Rüyamda annemle bi oda da karşılıklı oturuoruz ve ben hamileyim kocaman karnım var.Ama bu 3. çocuğummuş ikiz kızlarım varmış ...yerimden kalkmak için doğrulayım derken sancım girio ve birden pırt die çocuk çıkıo annem tutuo bunu poposuna falan vuruo ağlatıyo...ben telaşla kız mı erkek mi diormm. Annem kız dio bana sonra inanmayıp açıp ben bakıorm ki çocuğun pipisi var..erkek bu diorm şaşırıorm öle sonra birden o çocuk 3 yaşına gelio...
odanın kapısından kızların biri ve o erkek çocuk koşarak bana geliolar ama çocukların güzelliğini anlatamam sana masmaviiiiiiiii gözleri var ve upuzun simsiyahhh kirpiikleri,pespembe dudaklarıııııııı ....
hatta rüyamda düşünüyorum ki bizim ailede böyle bi insan yok kime çekmiş bunlar diorm kendi kendime ...ikisini de orda seviorm ve uyanıorm ... bu kadar...
3 gün önce de bi arkadaşm beni rüyasında görmş yine kocaman bi karnım varmş ve belim ağrıo die geziniormşm oturmak istiomşm ...
Bir hafta içinde böyle iki rüya olunca umutlandm biraz bebek istiorz 5 aydır deniyoruz ..
Sence ne olabiilir ???