Yok mu rüya görüp anlamını merak edenlerrrrrrrr......

merhaba denizcim rüyamda annemin öldüğünü gördüm 🙁 sonra eski sevgilim geliyordu ve o arada siyah bir ışık belirdi aniden bir kaç dakika sonra söndü ve tüm sevdiklerimi kaybediyordum sinema gibiydi sanki bir an kahverengi bir an siyah görüyordum amacı ne?

denizcimmm ben bi rüya gördüm rğyamda hamileyim doğum yapıyorum yanımda eşimde var çok kolay hiç canım yanmadan çocuk oluyor hemen bi kızz ocuğu çok güzel be tombik bi kız çocuğum oluyor du. bide bi arabayla dağı tırmandığımı gördüm .yorumlşaya bilimisin .

mrb yaa bende ruyamda once banyo yapıyorum abdest alıp cıkıyorum tekrar olmamışdır die tekrar abdest alıyom ama( gusul abdestti) alıyorum...eşimde beni gormüs hamle kalmışım bı cocugumuz olmuş...bi de daha önce gormustum gogsumden sut gelıodu..lutfen yorumlarsn sevinirim

sevgilinle alakalı bir gelişme olcak iç dünyan karmakarışık mantığıyla duyguların adeta birbirine girmiş durumda annenin ölmesi yeni bir haber duycan veya uzaktan bir tanıdık gelebilir

canım zor da olsa seni uğraştırsada inşallah çok yakın zamanda kızını alırsın kucağına Rabb'imin izniyle çok güzel bir rüya müjdeci bir rüya bu canım

her türlü sıkıntı ve kederlerinin biteceğine işaret rızk konusunda rahat bir döneme giriyorsunuz inşallah birde eğer bebeğiniz yoksa yakın tarihte bu konuda bir gelişme olcak inşallah

her türlü sıkıntı ve kederlerinin biteceğine işaret rızk konusunda rahat bir döneme giriyorsunuz inşallah birde eğer bebeğiniz yoksa yakın tarihte bu konuda bir gelişme olcak inşallah
ayy cokkk saolasın cnm yaaa cok guzel yorumlamıssın agzından bal damlalıyor sanki...🙂 bebegımız yok 1.5 yıldır istıyoruz inş hayırlısıyla olur

cok karanlık sımsıyah hıc bısey gormezken bırden bir bebek goruyorum karsımda ama o bebek peygamber efendimiz (s.a.v.) bunu bılıyorum onu goruyorum bebek halınde cok masum karsımda oylece duruyor sonra bırden kayboluyor ve karsımda sadece bır el ama sadece 5 parmagı gozukuyor hanı dur ısaretı yaparsın ya o sekılde ve bırden uyanıyorum uyandıgımda ıse hanı bebegı kucagınıza alırsınızda yanınıza yatırırsınız onu kollarınızın altında korursunuz ya bende o sekılde yorgana sarılmıs vazıyette uyanıyorum