deniz-07
Rüya Tabiri Editörü
canım ölüm dirilişe işarettir down stromlu görmen bilinçaltı hamile olman evli olduğun için bebeğe işaret yavşak da etrafında fitne fesat insanlar var dikkatli olcanım dün akşam çok ilgnc karısık bi rüya gördm ilk defe sana anlatıytorum ilk yorumlayanın yorumu doğru cıkarmıs die eşime ble analatmadım denşizcim rüyam da ben bir tane evlatlık bebek alıoruz ama bebek down sendromlu sonra bebek büyüyo ( bu arada ben daha önce fizik ted. merkesnde hemş. yaptım orada down sendromnlu hastalarım da vardı ) sonra bebek büyüyo bana anne dio ben o kadar cok sveiniorum ki bana anne napıon dio çok güzel bi rüyaydı... nese sonra o down sendrolu cocugum ölüo rüyamda ben hamileydim sonra rüyamda bi müfettiş gbi biri bana soruyo hamilesiniz sanırım dio bende evet ama daha küçük 20 haftalığım diorum son ra bde rüyam da cnm özür dileyerek sölicem ama bitin küçüğü yavşak gbi bizim dilde öle denr...yavsak görüorum... cok ilginç bi rüyaydı... uyandım sonra abdest aldım namazımı kıldım dua ettm bol bol bi yorumlarsan cok sevnrm cnm